Overval op zonnestudio | Regio15.nl

Overval op zonnestudio

Rijswijk - Een zonnestudio aan het Generaal Eisenhowerplein werd dinsdagavond 8 mei rond 21.40 uur door een onbekende man overvallen.


Hij sloeg kort daarop zonder buit met de fiets op de vlucht. De politie is een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen.

De dader kwam rond 21.40 uur de zonnestudio binnen waar hij direct een medewerker bedreigde met een steekwapen. De man eiste geld, maar toen de medewerker begon te schreeuwen vluchtte hij de zaak uit. Hij reed weg op een fiets over de Sir Winston Churchilllaan in de richting van winkelcentrum de Bogaard.

Signalement

Het gaat om een blanke man met een zongebruinde huid. Hij droeg tijdens de overval een bruine half korte jas, een zwarte trui met capuchon. De capuchon was voorzien van een gele afdruk. Verder droeg hij een rode of bruine kleur broek en zwarte gympen met een witte zool.

De fiets waar de man na de overval op vertrok was grijs van kleur. Aan het stuur hing een gele plastic tas van supermarkt Jumbo. 

Oproep getuigen
De politie komt graag in contact met mensen die rond 21.40 uur in de omgeving van het Generaal Eisenhowerplein iets gezien hebben wat mogelijk te maken heeft met deze overval. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Rijswijk via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.