Schoten gehoord bij horecagelegenheid; politie doet onderzoek | Regio15.nl

Schoten gehoord bij horecagelegenheid; politie doet onderzoek

Zoetermeer - De politie doet onderzoek bij een horecagelegenheid aan de Amsterdamstraat.


Dinsdagavond 19 februari werden in de omgeving van deze horecagelegenheid enkele harde knallen gehoord en in de muur werden enkele kogelinslagen aangetroffen.

Rond 23:30 uur kreeg de politie een melding dat er in de buurt van de horecagelegenheid harde knallen waren gehoord. Aanvankelijk leek er niets te zien in de omgeving, maar na nader onderzoek bleken er in de muur van de horecagelegenheid enkele kogelinslagen te zitten. Daarop werd gelijk een plaats delict gemaakt en werd de omgeving ruim afgezet.

Met behulp van een speurhond werden in de omgeving van de horecagelegenheid enkele hulzen aangetroffen. Nadat het onderzoek ter plaatse was afgerond werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

De recherche komt graag in contact met getuigen van het schietincident of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.