Autobranden in de regio jaarwisseling 2014-2015 | Regio15.nl

Autobranden in de regio jaarwisseling 2014-2015

Haaglanden - De laatste jaren schijnt er in de regio een tendens te zijn om tijdens de jaarwisseling auto's in de brand te steken.


Het gaat dan niet alleen om sloopauto's, maar ook auto's die nog gewoon in gebruik zijn gaan in vlammen op. In dit item besteden wij specifiek aandacht aan dit fenomeen.

Den Haag - In de Peilstraat hebben onverlatenen een personenauto in brand gestoken. Bij aankomst van de brandweer, kon de auto al als verloren worden beschouwd. (Video en foto's: Sander Paardekooper)

w Peilstraat

w Peilstraat2

Den Haag - Op het Willem Dreespark hebben aan het begin van de avond vier auto's in brand gestaan. Twee daarvan zijn er volledig uitgebrand. De andere twee zijn aan de zijkant flink beschadigd. (Video: Danny Botman Foto's: Danny Botman en Robert Johnson)

w Willendrees

w Willemdrees2

Den Haag - Op de Doorniksestraat zijn twee geparkeerde auto's uitgebrand. De bemanning van één tankautospuit heeft de brand geblust en het nader bericht is dan ook 'kleine brand'. De politie heeft de straat korte tijd afgesloten in verband met de brand. (Video: Danny Botman Foto's: Sander Paardekooper)

w SBF53792

w SBF53794

w SBF53795

Zoetermeer - Bij een brand aan de Ooievaarsveld is een auto beschadigd geraakt. Even na negen uur werd de brandweer gealarmeerd, waarbij de brandweer de auto heeft geblust. (Foto's: Piet de Ruyter)

w IMG 6576

Den Haag - Even voor elf uur liep een geparkeerde auto in de Smitstraat zware schade op door brand. De brand is geblust door de tankautospuit van kazerne Den Haag/Centrum. (Foto: Ivar Gieles)

w IMG 4187

Den Haag - Ook deze personenauto die geparkeerd stond in de Wolmaransstraat moest het ontgelden. (Video: Danny Botman Foto's: Sander Paardekooper)

w SBF53817

w SBF53826

Den Haag - Dit busje aan de Jan Pieterszoon Coenstraat in Den Haag heeft oud en nieuw evenmin overleefd (Foto's: Robert Johnson)

w DSC 4599

Den Haag - Op de Hackfortstraat stonden op nieuwjaarsochtend rond half 5 een personenauto en een auto-ambulance, met daarop ook een personenauto, in brand. De brandweer heeft de brand geblust, de auto's waren volledig uitgebrand. (Video: Danny Botman Foto's: Danny Botman en Sander Paardekooper)

w IMG 1839

w SBF54059

w SBF54066