Veel autobranden tijdens de jaarwisseling | Regio15.nl

Veel autobranden tijdens de jaarwisseling

Den Haag - Op Oudejaarsavond had de brandweer Haaglanden het druk met autobranden in de regio.


Vooral in de wijk Moerwijk en Spoorwijk waren er veel autobranden. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht. 

Ambachtsweg Pijnacker - Een geparkeerde auto raakt aan het begin van de avond in brand op de Ambachtsweg. Mogelijke oorzaak is hier vuurwerk (foto's: Roy Wolters)
kubTeP.JPG

XOIVKf.JPG

0JRHtx.JPG

MCJAS8.JPG

Astertuin Zoetermeer - Vlak voor de jaarwisseling raakt een geparkeerde auto in de brand (foto's: rene Hendriks)
SRLfhz.JPG

IELBCM.JPG

KT4ewo.JPG

Moerkapelle - De brandweer van kazerne Zoetermeer/Oosterheem werd aan het begin van Nieuwjaarsnacht opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Hollevoeterlaan. Bij aankomst bleek de auto niet meer te redden; deze is volledig uitgebrand. Na het bluswerk en een controle kon de brandweer terug naar de kazerne.

w Moerkapelle1

w Moerkapelle2

w Moerkapelle3

w Moerkapelle5

w Moerkapelle8

Harderwijkstraat Den Haag - In de Harderwijkstraat werd een bestelbusje in de brand gestoken. Bij aankomst van de hulpdiensten was het raam ingeslagen. Tijdens het blussen van de brand werd er zwaar vuurwerk richting de hulpdiensten gegooid. (Foto's en video: Daan van den Ende en Donny Kooistra)

6a0diQ.JPG

AnfnEi.JPG

xSWNMA.JPG

8mPfHG.JPG

L1nPaU.JPG

Erasmusweg - Een geparkeerde auto aan de Erasmusweg werd door een groep jongeren in brand gestoken. Een ooggetuige heeft gezien dat een groepje jongeren het voertuig in de brand stak en vervolgens wegrende. De brandweer heeft het voertuig geblust, maar het voertuig moet als verloren worden beschouwd. (Foto's en video: Daan van den Ende en Donny Kooistra)

MmXKkC.JPG

dp3nKs.JPG

9tEsMt.JPG

6rirEv.JPG

ZdWiz0.JPG

dcqbhA.JPG

8hxQBe.JPG

Assumburgweg - Op de Assumburgweg werd een geparkeerde auto in brand gestoken. Een auto die daar achter de brandende auto geparkeerd stond vatte ook vlam. Beide auto's liepen forse schade op. (Foto's en video: Daan van den Ende en Donny Kooistra)

21m7Wd.JPG

xYqWD2.JPG

h6xdtA.JPG

KhBBfR.JPG

gcnVbe.JPG

vh2zHi.JPG

skVCPs.JPG

Van Osstraat - Op de Van Osstraat stond een geparkeerde auto in de brand. De politie heeft een afzetting gemaakt. De brandweer heeft de auto geblust, maar ook deze auto moet als verloren worden beschouwd. (Foto's: Daan van den Ende en Donny Kooistra)

r4Btbf.JPG

f17KYc.JPG

9nZTQR.JPG

Den Haag - Bewoners van de Hulshorststraat en Staverdenstraat zagen vannacht een auto branden waarna de brandweer ter plaatse kwam voor het bluswerk. Ook hier viel niets te redden.

Video: Rene Hendriks

Video: Nick van Mourik

AXaYkq.JPG

MskSPu.JPG

Rfh8P2.JPG

81YlYc.JPG

Den Haag - Tijdens een 'poging tot' op de Colensostraat werd de dader schijnbaar gestoord. Deze auto werd vernield en voorzien van brandbare vloeistof, maar kon (gelukkig) niet ontstoken worden. De politie doet onderzoek naar dit incident.

wkdpYO.JPG

E1IZ38.JPG

Den Haag - Ook op de Van der Kunstraat was het niet veilig voor ijzer met wielen: Deze auto werd door de brandweer geblust. Helaas is deze niet meer bruikbaar en zal de politie de eigenaar op de hoogte stellen van de opgelopen schade.

TbVA3m.JPG

c8wMC0.JPG

XfZda8.JPG

Den Haag - De Nunspeetlaan was een van de tonelen waarbij een auto het nieuwe jaar niet ongeschonden in gaat. Ook hier kon de brandweer niets anders doen dan uitbreiding voorkomen.

gp4WJK.JPG

2uN8jb.JPG

m8mW2s.JPG

zhVreH.JPG

Rijswijk - Drie auto's geparkeerd op een parkeerplaats langs de Huis te Landelaan werden beschadigd bij een brand rond half drie vannacht. Eén voertuig is helemaal uitgebrand, twee zijn er zwaarbeschadigd. De burgemeester van Rijswijk, de heer Bezuijen, reed deze avond mee met de politie en kwam het leed zelf aanschouwen.

YFiWgz.JPG

t7zT6R.JPG

xt89pI.JPG

M3kY1W.JPG

Den Haag - Op de Radarstraat moest een Toyota het ontgelden: Ondanks de snelle inzet van de brandweer zal de auto het daglicht van 2018 niet meemaken. 

lMqcJ9.JPG

yPQzGV.JPG

GocmlA.JPG

PTFh2z.JPG

Den Haag - In de Uitenhagenstraat ging een auto rond half vijf in de morgen in vlammen op. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar een daarnaast geparkeerde auto. (Foto's en video: Daan van den Ende)

E2jzcC.JPG

R9RqWa.JPG

npo0iu.JPG

GjUEtw.JPG

QmpFv0.JPG

Den Haag - Een in het Zonneoord geparkeerd busje is maandagochtend vroeg in vlammen opgegaan. De brandweer had de brand nel onder controle. Het busje zal als verloren beschouwd moeten worden. (Foto's en video: Daan van den Ende)

CPOqlx.JPG

JrQhCT.JPG

xydMhH.JPG

hWfb0P.JPG

Uv7fQ4.JPG

Den Haag - In de Spakenburgsestraat heeft maandagochtend vroeg een auto in brand gestaan. De brand begon achterin de auto. Bij een woning in de straat sneuvelde door de brand een ruit. De auto moet als verloren worden beschouwd. (Foto's en video: Nick van der Toorn, Nick van Mourik en Daan van den Ende)

SBhcMy.JPG

QacSvP.JPG

bLtMEu.JPG

GZSzUq.JPG

TuX7j0.JPG

OQXV1p.JPG

iraMs6.JPG