Voertuigbranden tijdens Oud en Nieuw

Haaglanden - Rond Oud en Nieuw worden in de regio Haaglanden veel auto's in brand gestoken. En dat zijn helaas niet altijd sloopauto's.

In dit item doen wij verslag van de diverse autobranden in onze regio.

Den Haag - Even na twee uur vannacht kreeg de brandweer van Den Haag-Laak de eerste melding van een autobrand op oudjaarsdag. Er stond in de Televisiestraat een personenauto in brand. De brandweer kon de brand blussen. Ondanks de snelle inzet, kan de personenauto als verloren worden beschouwd. Drie andere voertuigen hebben lichte brandschade opgelopen. (Video: Sander Paardekooper Foto's: Sander Paardekooper en Ferrie van der Geer).

P61Ybd.JPG

JsgVED.JPG

9SuooS.JPG

Den Haag - Op de Nieboerweg vloog omstreeks 03:00 uur een geparkeerde auto in brand. De brandweer was er snel bij, maar kon niet voorkomen dat de auto als verloren moet worden beschouwd. (Foto’s: Daan van den Ende) 

GUzh2Z.JPG

HDXnk4.JPG

KIj62Y.JPG

WddiZ8.JPG

6RVi9W.JPG

nSSoVW.JPG

Rijswijk - Op een parkeerplaats bij Tennispark Vredenburch langs de Huis te Landelaan zijn, even na half drie, vier auto’s uitgebrand en is een andere auto zwaar beschadigd door de brand. De brandweer had grote moeite om de brand uit te krijgen en moest tussendoor het water bijvullen in de tankautospuit. Uiteindelijk is de brand geblust en bleven er vier wrakken over. Politie gaat uit van brandstichting. Update: de politie meldt dat zij twee personen hebben aangehouden die ervan worden verdacht deze brand te hebben aangestoken. (Video en foto's: Sander Paardekooper)

0kRQ5G.JPG

awrsiB.JPG

rILJKZ.JPG

j66eYo.JPG

PIVARd.JPG

h3BEmj.JPG

Voorburg - Op de Savallelaan heeft een busje met lege dozen in brand gestaan. De brand kon snel geblust worden, derhalve bleek de schade beperkt. (Foto's: Tim de Kleijn)

VMtL8F.JPG

yE9hRL.JPG

De Lier - Op de Veilingweg is om even voor half zes een caravan in brand gevlogen. De inzet van de tankautospuit van de Lier kon niet verhinderen dat de caravan volledig uitbrandde. (Foto's: Tim de Kleyn en Gabi Gonzalez)

5VsFUZ.JPG

ZFd67B.JPG

UMqUo6.JPG

DpM8xX.JPG

UxAOR3.JPG

H6cI7T.JPG

Leidschendam - Op de Prins Johan Willem Frisolaan heeft een geparkeerde auto in brand gestaan. De brandweer heeft de brand geblust, maar de auto is vermoedelijk total loss. (Foto's: Sander van der Meule)

ZLdCUZ.jpeg

p5dA9X.jpeg

Den Haag - Op de Lichtenbergweg stond een auto in de brand. Er kwamen dikke zwarte rookwolken vrij. De brandweer heeft de brand geblust. Van de auto is niets meer over. (Foto's: Daan van den Ende)

ZNmItD.JPG

rwJqr1.JPG

jI0BlR.JPG

zbOSAM.JPG

yFuh3x.JPG

5mwuNA.JPG

SOplio.JPG

Den Haag - In de Stortenbekerstraat is vanavond een geparkeerde auto in vlammen opgegaan. Ook hier wordt brandstichting vermoed. (Foto's: Daan van den Ende)

6C6rmH.JPG

FX7LXh.JPG

rdVaTd.JPG

TN9JwY.JPG

zTkszg.JPG

Den Haag - Ook op het Anna Blamanplein werd een eigenaar van een auto geduperd omdat onverlaten zijn auto in brand hadden gestoken. (Foto's: Daan van den Ende)

VLPw2X.JPG

nGspM1.JPG

aGx2FH.JPG

URla2m.JPG

FkQkIT.JPG

Voorburg - Ook deze geparkeerde aanhanger moest er aan geloven. De brandweer kon niet voorkomen dat deze verloren ging. Berger Vreugdenhil heeft de aanhanger afgesleept. (Video's: Danny Botman. Foto's: Sander Paardekooper en Ruben van Essen)

gLuE75.JPG

2HzqHz.JPG

OaqseY.JPG

Den Haag - Op de Erasmusweg is deze geparkeerde auto in brand geraakt. De brandweer heeft de brand geblust, maar de schade is aanzienlijk. (Foto's: Daan van den Ende)

saDkAU.JPG

VawUVp.JPG

UPRBwO.JPG

Zoetermeer - In de Marijkestraat heeft een bestelwagen van de Pelgrimshoeve aan de voorkant in brand gestaan. Het voertuig liep hierdoor zware schade op. (Foto's: Roy Wolters en Wilbert Tintel)

x6M5oA.JPG

jAyObo.JPG

cftLeD.JPG

lR9aZc.JPG

KX49p7.JPG

Wassenaar - Dit geparkeerde voertuig aan de Van Duivenvoordelaan heeft in brand gestaan. Volgens nadere informatie is de veroorzaker bekend en wordt de schade afhandeling onderling geregeld. (Foto: Herman van der Woude)

dYlC2O.JPG

Den Haag - Op het Jacob Jordaensplein heeft een geparkeerd taxibusje in brand gestaan. Het busje kan vrijwel zeker als verloren worden beschouwd. (Foto's: Daan van den Ende)

0ZFpAE.JPG

K2Np2J.JPG

I7bob0.JPG

FR4SLq.JPG

Den Haag - Op het Kaapseplein heeft een geparkeerde auto in brand gestaan. Brandweer en politie werden door verveklende jongeren bekogeld met vuurwerk. Er is één aanhouding verricht. (Foto's: Nick van Mourik en Daan van den Ende)

YDufkg.JPG

ZaMkW2.JPG

BwO82Q.JPG

efiMj8.JPG

71wzpS.JPG

Den Haag - Op de Marktweg is een caravan in brand gestoken. De brand ging gepaard met hoge vlammen en veel rook. Er stonden gasflessen in de caravan en dat leverde ook een gevaarlijke situatie op. (Foto's: Daan van den Ende)

CnFjNW.JPG

1q1GZ5.JPG

SkB1VB.JPG

5BgpYJ.JPG

O1u6qB.JPG

kP3WxG.JPG

Den Haag - Ook op de Suezkade heeft men geprobeerd een auto in brand te steken. De schade is groot. (Foto's: Nick van Mourik)

ELB75I.JPG

1DnaXY.JPG

whKddf.JPG

Den Haag - Autobrand in de Kockstraat in Den Haag. De oorzaak laat zich ook hier raden... (Foto's: Sander Paardekooper)

KMNQmg.JPG

MxQ9P9.JPG

kyt3Qk.JPG

Den Haag - In de Tafelbergstraat ging dit geparkeerde busje in vlammen op. (Foto's: Daan van den Ende)

4y91zm.JPG

yqH1tq.JPG

bBm7Qy.JPG

wL4KEG.JPG

Dinsdag 1 januari:

Den Haag - Op de Erasmusweg stond weer een geparkeerde auto in brand. De wagen is geheel uitgebrand. (Foto's: Daan van den Ende)

Yit6kq.JPG

qaeKZd.JPG

mmSNuc.JPG

Den Haag - Op de Fruitweg stond een geparkeerde auto in brand. Vanwege de beperkte capaciteit werd de autobrand pas dertig minuten later geblust. (Foto's en video: Daan van den Ende)

YZxPc3.JPG

fiw7N4.JPG

oE5U4z.JPG

V5ZM2K.JPG

K6AcSf.JPG

kIhcp2.JPG

Den Haag - Op de Kempstraat heeft de politie een auto op tijd kunnen redden van een vlammenzee. (Foto's: Daan van den Ende)

HuLRte.JPG

hixqfm.JPG

Den Haag - Ook deze auto aan de Gerard Doustraat heeft 2019 niet lang mogen meemaken. (Foto's: Ferrie van der Geer)

mMMxQN.JPG

T6Lm3t.JPG

Den Haag - Het Trekvlietplein was vanochtend ook toneel van twee autobranden. Ook deze twee mochten 2019 niet lang meemaken. (Foto's: Martin van Oostveen)

kmknHN.JPG

Ggxlki.JPG

Den Haag- Op het Mecklenburgplein is een scooter in brand gestoken. Buurtbewoners proberen deze nog te blussen, maar kunnen helaas niet voorkomen dat de scooter volledig door het vuur is verwoest.

eWl0ye.jpeg

rJBKbf.jpeg