Alle hens aan dek aan de Gasthuislaan | Regio15.nl

Alle hens aan dek aan de Gasthuislaan

th-dsc_0006Delft - De Gasthuislaan was vanavond tegelijkertijd het toneel van zowel een melding 'auto te water' als een melding 'binnenbrand'.


Als eerste werd de brandweer even na half negen gealarmeerd voor een auto te water op die lokatie. De auto lag nagenoeg geheel onder het water en de melder kon niet zien of er nog personen in het voertuig zaten. Het duikteam van Delft heeft het voertuig onderzocht, maar heeft geen personen in of rond het voertuig aangetroffen. Het hulpverleningsvoertuig heeft ten slotte met behulp van haar kraan het voertuig uit het water getild.

Tijdens de afwikkeling van het eerste incident, kwam er rond kwart voor negen bij de brandweer de melding binnen dat er in een woning enkele tientallen meters van het incident een binnenbrand aan de gang zou zijn. Hierop werd aanvullend de hoogwerker uit Rijswijk te plaatse gezonden; de voltallige Delftse ploeg stond immers al aan de Gasthuislaan. Na onderzoek bleek dat de oorzaak van de rook een pannetje op het vuur was, dat vermoedelijk door de bewoner vergeten was. De woning is door de brandweer geventileerd.

Foto's: Chavez van Leeuwen en Sander Paardekooper

w-dsc_0007

w-dsc_0012

w-dsc_0024

w-dsc_0028

w-dsc_0033

w-dsc_0036

img_5917

img_5925

w-dsc_0010

w-dsc_0011