Aanhoudingen na vechtpartij op de Oostlaan | Regio15.nl

Aanhoudingen na vechtpartij op de Oostlaan

Pijnacker - Op de Oostlaan vond vanmiddag omstreeks tien over één een verkeersruzie plaats waarbij meerdere mensen met elkaar op de vuist gingen.


Vier personen raakten hierbij gewond. Agenten hielden twee verdachten, een 20-jarige man uit Delft en een 42-jarige vrouw uit Pijnacker, aan. De politie onderzoekt de zaak.

Een agent in vrije tijd zag op genoemd tijdstip dat meerdere mensen op de vuist waren op de Oostlaan en belde direct de hulpdiensten. Agenten die snel ter plaatse waren, spraken met meerdere getuigen om duidelijk te krijgen wat er aan de hand was.

De agent in vrije tijd hield  kort na de vechtpartij een 20-jarige verdachte uit Delft in de Ligustrumlaan aan. Een andere verdachte, een 42-jarige vrouw uit Pijnacker, werd op de Oostlaan aangehouden. De twee zitten nog vast voor verhoor.

Een ambulance vervoerde een 70-jarige vrouw met verwondingen aan haar gezicht naar het ziekenhuis. Drie andere slachtoffers lieten zich ter plaatse in de ambulance behandelen.

Het vermoeden bestaat dat de aanleiding voor de mishandeling lag in een voorafgaande verkeersruzie.  Door de slachtoffers wordt aangifte van mishandeling gedaan.

De Oostlaan was enige tijd afgesloten in de richting van Delft door het incident.

Telstar plaatste heftige beelden van de vechtpartij op YouTube:

Let op: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

https://t.co/dralFZPnwj?amp=1

Foto's: Olav Spa

UfSRLU.JPG

9JU25L.JPG

uDy3g9.jpeg

BA9RMC.jpeg

Pox5op.jpeg

WttWdv.JPG

93oaae.jpeg

ug9HHu.jpeg