Drie gewonden bij vechtpartij Hoefkade

Den Haag - Woensdagavond zijn er bij een vechtpartij op de Hoefkade zeker drie gewonden gevallen.

Om elf uur 's-avonds werden diverse ambulances en het MMT naar de Hoefkade gestuurd nadat een gewond persoon zich had gemeld aan het politiebureau aan de Hoefkade.

Er bleek in (de omgeving van) shishalounge Miramar een vechtpartij te hebben plaatsgevonden. Getuigen spreken over een mogelijk steekincident.

Ter plaatse werden door hulpdiensten nog twee slachtoffers aangetroffen. Drie slachtoffers zijn met spoed naar diverse ziekenhuizen in de regio vervoerd. In enkele ambulances zijn agenten ter begeleiding meegereden. De inzet van het MMT is geannuleerd.

Eén van de gewonden, een 39-jarige Hagenaar, is aangehouden. Op dit moment onderzoekt de recherche de zaak. Nabij de shishalounge heeft de politie een plaats delict afgezet op de stoep.

De politie komt graag nog in contact met mensen die meer informatie over de vechtpartij hebben, maar nog niet met de politie hebben gesproken. U kunt contact opnemen met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem uw doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Video: Roy Wolters

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Foto's: Bob van Keulen, Roy Wolters en Sven Poeze 

DkTFKZ.JPG

gW91dA.JPG

AhLdp5.JPG

8vqz47.JPG

0ywY0S.JPG

NjbRkq.JPG

NKrZaI.JPG