Zoekactie ivm vermissing 79-jarige Mona Baartmans | Regio15.nl

Zoekactie ivm vermissing 79-jarige Mona Baartmans

Delft - Hulpdiensten zijn sinds maandagmiddag 24 eptember op zoek naar een vermiste 79-jarige dame in de omgeving van het Oosteinde.


Nadat de vrouw was afgezet op het Oosteinde ter hoogte van de Broerhuisstraat, is zij echter niet meer aangekomen in haar woning aan de Maria van Reigersberchstraat.

Na de ontdekking van de vermissing is direct een burgernet bericht rondgestuurd en zijn meerdere agenten in het Centrum van Delft op zoek gegaan naar de vrouw.

Om alle opties uit te sluiten, heeft de brandweer voor de zekerheid het water langs het Oosteinde doorzocht. De kans bestond dat de vrouw in het water was gevallen en daarom hebben 4 brandweermannen op linie het water doorzocht.

In het water is de vrouw (gelukkig) niet aangetroffen. Rond middernacht heeft Politie Delft via Twitter een foto van de vrouw verspreid. Mevrouw is nog steeds vermist.

Signalement van de vrouw: 1,64 meter lang,  blank,  slank postuur, kort gefohnd roodbruin haar,  zwarte jas,  zwart/grijs/bruine sjaal, mevrouw is slecht ter been.

mona baartmans

Update 30-09-2018: Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de vermissing van de 79-jarige Mona Baartmans uit Delft heeft zondagavond 30 september een 60-jarige man uit Oud-Beijerland aangehouden. De verdachte zit in beperkingen.

De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de vermissing van de vrouw. Omdat de verdachte in beperkingen zit en daarom alleen contact mag hebben met zijn advocaat, kan er op dit moment verder niet inhoudelijk ingegaan worden op de bevindingen uit het onderzoek.

Video en foto's: Sander Paardekooper

vIsjuf.JPG

kpO5v6.JPG

eAQyrn.JPG

H9Tf2n.JPG

8UZOgE.JPG

i6VWBe.JPG