Twee aanhoudingen in onderzoek naar georganiseerde hennepteelt | Regio15.nl

Twee aanhoudingen in onderzoek naar georganiseerde hennepteelt

Monster - De politie trof dinsdagochtend in een bedrijfsloods aan de Vlotlaan een grote hoeveelheid materialen voor vermoedelijk illegale hennepteelt aan.


In het pand hielden agenten van het hennepteam twee verdachten, een 35-jarige man uit Naaldwijk en een 48-jarige man uit Monster aan. Hun betrokkenheid bij het faciliteren van georganiseerde hennepteelt en witwassen van crimineel verkregen vermogen wordt onderzocht.

Na een tip vielen agenten omstreeks 10.00 uur het pand binnen en troffen daar apparatuur en goederen aan ten behoeve van hennepteelt. De twee mannen die binnen in de loods aan het werk waren, werden door agenten aangehouden.

Tijdens het onderzoek in de loods vonden agenten goederen bedoeld voor de professionele hennepteelt. Ook trof de politie henneptoppen aan. Forensisch rechercheurs stelden diverse sporen veilig.

Agenten namen al het materiaal in beslag, alsmede de aanwezige administratie. Later op de dag doorzochten agenten ook nog twee woningen in Naaldwijk en Monster. Daarbij werd onder andere beslag gelegd op twee auto’s, diverse goederen, administratie en contant geld. De twee verdachten zitten nog vast.

Sinds 2015 is de handel in zaken die benodigd zijn om een wietplantage te bouwen,verboden.

Het pand werd al die tijd bewaakt door politiemensen. Woensdagmorgen werden er een aantal heftrucks bij het pand bezorgd. Rond 11:00 is de politie begonnen met het inladen van de handelsvoorraad.

Foto's: Gonzalez media, v/d Ende, Nick van Mourik en Sven Poeze

TW54px.jpeg

HgEXDT.JPG

zT6xLZ.JPG

nsAoS4.JPG

m0qIVF.jpeg

M7djpz.jpeg

qIABP6.jpeg

QuX9OX.jpeg

iKxsSy.jpeg

MKQB3t.jpeg

K5c5kb.jpeg

KYuxsQ.jpeg

jmqxm7.jpeg

pO06cK.jpeg

tZsjvV.jpeg

xNs9m8.jpeg

OVm8u5.jpeg

guOiWZ.jpeg

hbDdbu.jpeg

SAY1Kh.jpeg

HYLGFp.jpeg

Egjp15.JPG

xozCRf.JPG