Groot onderzoek in woning moordverdachte Thijs H. | Regio15.nl

Groot onderzoek in woning moordverdachte Thijs H.

Den Haag - In de Hooikade heeft de Forensische Opsporing (FO) de middag en avond onderzoek gedaan in- en bij een woning.


Het onderzoek heeft te maken met de drievoudig moordverdachte Thijs H. Volgens een woordvoerder van de Politie Haaglanden is er een inval geweest in een woning in het kader van een 'lopend onderzoek'.

De politie liet woensdagmiddag weten dringend op zoek te zijn naar Thijs H. Thijs H. wordt ervan verdacht een 56-jarige vrouw om het leven te hebben gebracht bij de Scheveningse Bosjes. Ook verdenkt de politie hem ervan een dubbele moord te hebben gepleegd in de Brunssummerheide. De verdachte is woensdagavond in Limburg aangehouden. 

Drie grijze bussen van de Forensische Opsporing (FO) zijn ter plaatse. Er is een Plaats Delict (PD) afgezet met politielint bij de woning.

Rechercheurs in witte pakken zijn bezig met een onderzoek in de woning. Zij kijken onder andere in de dakgoot van het pand. 

Volgens een eigenaar van een restaurant is de politie al enkele uren bezig met het onderzoek. 

Update: Thijs zou volgens een buurjongen ongeveer twee weken geleden zijn ingetrokken in de woning aan de Hooikade in Den Haag. Volgens de buurjongen, die in hetzelfde pand woont, heeft Thijs afgelopen zaterdag nog de badkamerdeur ingeslagen

Foto's en video: Donny Kooistra

zr9zoF.JPG

0tcPYa.JPG

YaSvDB.JPG

jUZBij.JPG

3dJl83.JPG

AEBDW4.JPG

nElsqM.JPG

sHXziW.JPG

YZDVzB.JPG

zTOtm1.JPG

Wz0W6B.JPG

S4cQum.JPG

3JRue6.JPG

shjmpf.JPG

xbuPP3.JPG

KaTwX1.JPG

I9aQGB.JPG

X5DwWt.JPG

upmQ5z.jpeg

4uG1ur.JPG