Vrouw zwaargewond bij steekpartij in Delft | Regio15.nl

Vrouw zwaargewond bij steekpartij in Delft

Delft - Een 49-jarige bewoonster van een woning aan de Papsouwselaan is zaterdagochtend zwaargewond geraakt bij een steekpartij.


Rond tien over acht werden politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd nadat in de woning een gewonde vrouw was aangetroffen. Of de vrouw in haar woning is neergestoken of op straat zal nog worden onderzocht. 

De vrouw was zwaargewond geraakt bij het steekincident en had onder andere verwondingen aan het hoofd. Zij is na eerste verzorging met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Politiemensen hebben zowel bij de woning als op straat een plaats delict afgezet. Op straat werden persoonlijke spullen aangetroffen. Mogelijk is er dus ook sprake geweest van een overval; dat is echter nog niet bevestigd.

Volgens een woordvoerder van de politie zijn er twee aanhoudingen verricht. Volgens deze woordvoerder kan het ook zijn dat deze aangehouden verdachten niets te maken blijken te hebben met het steekincident. Er worden daarom getuigen gezocht.

Na de steekpartij is er een burgernetalarm afgegeven met daarin een oproep aan getuigen om zich te melden. 

Video en foto's: Donny Kooistra en Daan van den Ende

uH5fHT.jpeg

fdUwJh.JPG

w4x1Fl.JPG

z4ruSr.jpeg

kQG9ps.jpeg

QNQTju.JPG

TknJ7R.JPG

3KKwBX.JPG

wCF64R.jpeg

ZtzW02.jpeg

Q7xa3r.JPG

Soe7Mx.JPG

VQy4rZ.JPG

ZjXNZQ.jpeg

u4x97v.JPG

vvzRuB.JPG

JdQ78j.JPG

8VGEFJ.JPG

eOMoeH.jpeg

0z5gXQ.JPG

mPR8hL.JPG

7HlSXu.JPG