Man (56) overleden na schietincident in de Mijtensstraat | Regio15.nl

Man (56) overleden na schietincident in de Mijtensstraat

Den Haag - In de Mijtensstraat heeft zondagavond een schietpartij plaatsgevonden; hierbij werd 1 zwaargewonde man naar het ziekenhuis vervoerd. Hij overleed later in het ziekenhuis.


Het schietincident vond om even voor negen uur plaats bij of in een portiekwoning. Het slachtoffer raakte zwaargewond en is verzorgd door ambulancepersoneel en personeel van het Mobiel Medisch Team.

Na de eerste verzorging is het slachtoffer met spoed vervoerd naar het HMC Westeinde ziekenhuis. De arts van het MMT reed met de ambulance mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft in de woning een 52-jarige vrouw en een 47-jarige man aangehouden. Beide Hagenaars zitten vast voor onderzoek naar hun betrokkenheid bij de schietpartij.

De politie heeft in de Mijtensstraat een groot plaats delict afgezet en spreekt met getuigen. Forensische Opsporing heeft een uitgebreid sporen onderzoek verricht. Op maandag zal de politie een uitgebreid buurtonderzoek verrichten om te achterhalen wat zich heeft afgespeeld in de woning.

Update 21 mei 17.15 uur: de politie maakt bekend dat het bij het schietincident waarschijnlijk om zelfdoding gaat. Op last van de Officier van Justitie zijn de twee aangehouden verdachten in afwachting van verder onderzoek heengezonden.

Video: Sander Paardekooper

Video: Ingezonden via WhatsApp

Foto's: Sander Paardekooper, Roy Wolters, Olav Spa en Ferrie van der Geer

ND2ygN.JPG

gdhTLn.JPG

oirztN.JPG

V07bga.JPG

0vIl0a.JPG

P2U0tz.JPG

hJJYdM.JPG

C9sifE.JPG

BgUVNb.JPG

4TsrOE.JPG

PcdWZO.JPG

6EROhE.JPG

yeSoOv.JPG

9KAorX.JPG

XOrEJV.JPG

C28Ecb.JPG

qE3luh.JPG

u9VBoC.JPG

3pu4Cf.JPG

deToSO.JPG

mep2Uj.JPG

wZRUMD.JPG

kNsfdB.JPG

ipjZBZ.JPG

G2dgoJ.JPG

TTSikq.JPG

nZyeAP.JPG