Overval Domino's Pizza Oude Haagweg | Regio15.nl

Overval Domino's Pizza Oude Haagweg

20120315-kopt-domino IMG 7510

Den Haag - Vanavond omstreeks 19.30 uur heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een filiaal van Domino's Pizza aan de Oude Haagweg.


Twee personen voorzien van een bivakmuts kwamen de zaak binnen en hebben het aanwezige personeel, onder bedreiging van een wapen, een geldbedrag afhandig gemaakt.

Na de overval vluchtten de daders op een goudkleurige, danwel gele scooter weg in onbekende richting. Direct na de overval heeft de politie met veel eenheden een zoektocht gehouden naar de daders. Hierbij is ook gebruik gemaakt van een politiehelikopter.

Kort na de overval werd de politie aangesproken door een jongeman die geld had gevonden op de Mari Andriessenerf (Houtwijk). Wellicht is dit geld afkomstig van de overval.

De politie heeft bij de pizzeria een 'plaats Delict' afgezet en medewerkers van bureau Forensische Opsporing verrichten onderzoek in en nabij de pizzeria. De aanpak van overvallen heeft momenteel de hoogste prioriteit bij politie Haaglanden.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Loosduinen, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Video: Marco Mattheijer

Foto's: Mike Boer

w-domino IMG 7488

w-domino IMG 7490

w-domino IMG 7509

w-domino IMG 7510

w-domino IMG 7514