Gewapende overval op cafetaria in de Wassenaarsestraat | Regio15.nl

Gewapende overval op cafetaria in de Wassenaarsestraat

Den Haag - Vanavond heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op cafetaria 'Tast Toe' aan de Wassenaarsestraat.


De overval op de zaak op de kruising met de Keizerstraat werd om even na negen uur gepleegd door twee gewapende personen. Zij bedreigden het personeel met een vuurwapen.

De politie heeft gelijk na de overval een plaats delict afgezet bij de cafetaria en heeft gesproken met het personeel van de zaak.

Over de twee daders is nog niets bekend gemaakt. Het is niet bekend wat hun signalement is, wat er eventueel is buit gemaakt en in welke richting de daders zijn gevlucht.

Update 27-11 14:30: Kort na de overval deed de politie een inval in een woning aan de Kompasstraat. Daarbij is een 15-jarige jongen aangehouden; en volgens buren is er daarbij ook een vuurwapen aangetroffen. Er is later ook een scooter uit de tuin gehaald en in beslag genomen. Het stuur van de scooter was ingepakt met bewijszakken; om sporen en vingerafdrukken te beschermen. Mogelijk waren er nog twee andere personen bij de overval betrokken. De politie doet verder onderzoek en is op zoek naar de andere dader(s).

Update 29 november: de politie heeft woensdag nog twee verdachten van de overval aangehouden. Het betreft twee 16-jarige jongens uit Amersfoort.

Video en foto's: Herman van der Woude en Sebastiaan Barel
[r15nood]20191126-regio15-overval-wassenaarsestraat[/r15nood]

Vvx8QT.JPG

oCZRQG.jpeg

9dBybi.JPG

DOqyCt.JPG

Q7Ukj6.JPG

MSI7Zt.JPG

EwmTHB.JPG

De inval in de Kompasstraat:

51dh4s.jpeg

UJW5Gz.jpeg

mmWi5I.JPG

rY4Ize.jpeg

3RATou.JPG

vhztsq.JPG

OHyfYw.jpeg

P8MA58.JPG

vKDRm4.JPG