Koninklijke onderscheiding voor brandweervrijwilligers | Regio15.nl

Koninklijke onderscheiding voor brandweervrijwilligers

Honselersdijk - Burgemeester J. van der Tak heeft op dinsdag 10 januari 2017 een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan drie brandweervrijwilligers.


Zij ontvingen de onderscheiding ter gelegenheid van hun afscheid bij de Veiligheidsregio Haaglanden. De vrijwilligers leverden langdurig een bijdrage aan de openbare veiligheid in hun woonplaats en in de regio.

De heren M.G.A. (Marc) Geurds uit Naaldwijk, B.A. (Bart) Paalvast uit ’s-Gravenzande en J.C.G. (Hans) van der Salm uit ’s-Gravenhage ontvingen de onderscheiding behorende bij Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer M.G.A. Geurds was vanaf 1995 lid van de vrijwillige Brandweer Westland, post Naaldwijk en sinds 2004 bij Veiligheidsregio Haaglanden. Gedurende 21 jaar heeft hij diverse functies vervuld, als laatste in de functie van bevelvoerder met de rang brandmeester.

De heer B.A. Paalvast heeft zich van 1986 tot 2016 ingezet als brandweervrijwilliger bij Brandweer Westland, ploeg ’s-Gravenzande en sinds 2004 bij Veiligheidsregio Haaglanden als laatste in de functie van Hoofdbrandwacht.

De heer J.C.G. van der Salm was sinds 1985 betrokken bij Brandweer Westland en sinds 2004 bij Veiligheidsregio Haaglanden. In 2009 aangesteld als postcoördinator en ploegchef in Wateringen. Als laatste in de functie van bevelvoerder met de rang brandmeester.

Foto's: Fred van der Ende

d8f7XF.JPG

PQJvJa.JPG

COIn7l.JPG

CXTgC0.JPG

cnGId0.JPG

L5wor4.JPG

hE5K3C.JPG

TT9nxw.JPG