Eerste sneeuw in de regio zorgt voor schuivers | Regio15.nl

Eerste sneeuw in de regio zorgt voor schuivers

Haaglanden- De eerste sneeuw van 2019 is een feit. Helaas zorgde dit her en der voor diverse ongevallen, maar ook leverde de sneeuw zelf leuke plaatjes op.


Delft- Op de Phoenixstraat kwam deze personenauto door de gladheid tegen een verkeerspaal terecht. De bestuurder is door het ambulancepersoneel in de ambulance nagekeken op eventuele verwondingen. Of de bestuurder naar het ziekenhuis vervoerd is, is ons niet bekend. (Foto's:  Glenn Nannings en Rene Hendriks)

qPg64f.jpeg

Ctx6md.jpeg

Nb9F7H.JPG

1orjV1.JPG

Schipluiden- De sneeuw zorgde ook voor mooie plaatjes. Zoals hier het uitzicht op de molen. (Foto: Anita van der Windt-van der Meer)

Oj4Lv3.jpeg

In straten en op de wegen was het door de sneeuw aardig glad en moest er bij tijd en wijle stapvoets gereden worden. (Foto's: Rene Hendriks, Fred van der Ende en Martin van Oostveen)

2mqWJ6.jpeg

lPSlwl.JPG

7BiuIZ.JPG

IITIJv.jpg

OdMYyp.jpg

Op de Woudseweg in Den Hoorn had de bestuurder van een vrachtwagencombinatie moeite een helling op te komen door de gladheid. De politie heeft een 'sleepje' gegeven. (Foto's: Erik Zalm)

1J3S7T.jpeg

aiBHzU.jpeg

rTsfKf.jpeg

Dox5Qf.jpeg

0J9FKt.jpeg

Ook de voetbalvelden van HSV DUNO aan de Mgr. Nolenslaan liggen er mooi wit bij (Foto's: Nick van der Toorn)

ciokXC.jpeg

B0M5wn.jpeg

Op de Zwethkade Zuid in Den Hoorn is rond vijf uur een personenauto uit de bocht gegleden en in een slot beland. De bestuurder is in de ambulance onderzocht, maar niet vervoerd naar het ziekenhuis. Tijdens het bergen van het voertuig is er door nog onbekende oorzaak een klein brandje ontstaan. De berger heeft hierop de brandweer ter plaatse gevraagd, welke de brand snel heeft weten te blussen. (Foto's: Tim de Kleijn)

eq9Ql9.jpeg

ArVfom.jpeg

zPNHn6.jpeg

ynHLBA.jpeg

pv8cUS.jpeg

hDIEwM.jpeg