Overlast en schade door harde wind in de regio | Regio15.nl

Overlast en schade door harde wind in de regio

Haaglanden - U zult het ongetwijfeld gemerkt hebben: het waait flink en er wordt nog veel meer wind verwacht het komende weekend.


Dat leidt onherroepelijk tot veel werk voor met name de brandweer in verband met omgevallen bomen, steigers, loshangende borden en takken etc.

Onze mensen gaan op pad om hiervan verslag te doen. De foto's daarvan kunt u in dit item terugvinden.

Mocht u zelf nog beelden hebben in verband met de (gevolgen van de) harde wind: stuur ze gerust op via de WhatsApp Tiplijn 0615151502. Grotere fotobestanden en videobestanden kunt u het beste sturen via WeTransfer naar [email protected].

Dit item zal bij nieuwe incidenten steeds worden aangevuld.

Den Haag - Op de Thorbeckelaan is op de middenberm een grote boom omgewaaid. De boom kwam deels terecht op de rijbaan richting het De Savornin Lohmanplein, waardoor deze rijbaan is afgesloten. De brandweer gaat de boom in stukken zagen en opruimen. (Foto's: Nick van der Toorn)

YFjTs9.JPG

QMacXR.JPG

OTGkTJ.JPG

wqNs9c.JPG

vyNxdl.JPG

qzuoi5.JPG

Den Haag - In de Torenstraat viel een steiger om door de wind. Een voetgangster liep hierdoor volgens omstanders o.a. een hoofdwond op en is in de ambulance verzorgd. De steiger is ter plaatse afgebroken. (Foto'sKarim el Hajjami)

ssMueI.jpeg

Yw3qrx.jpeg

SEwd5S.jpeg

Den Haag - In de Begoniastraat dreigde ook een steiger het te begeven. De brandweer is ter plaatse gegaan om een en ander veilig te stellen. (Foto's: Nick van der Toorn en Rick van Zon)

Fxa5BU.JPG

VpnMxU.JPG

w begoniastraat2

Den Haag - Op het Vijverzicht is een boom omgewaaid en op een geparkeerde bestelbus gevallen. Deze is daardoor total loss geraakt. De brandweer is ook hier bezig de boom in stukken te zagen. (Video en foto's: Nick van Mourik)

MdF4E5.JPG

gNQAKy.JPG

3pQdRj.JPG

4baqqL.JPG

cxvZ6C.JPG

jwKrlm.JPG

R3wiFT.JPG

6YaWdH.JPG

fWX5de.JPG

rR8xkB.JPG

2DgbjL.JPG

Den Haag - De ingepakte vuurtoren aan de Vuurtorenweg in Scheveningen is door de harde wind momenteel 'iets minder ingepakt'. De brandweer is geweest om een en ander in de gaten te houden. (Foto's: Nick van der Toorn)

bcgyec.JPG

1AfYg7.JPG

Den Haag - Op het Saffierhorst is een dikke tak afgebroken van een boom en op een geparkeerde auto terecht gekomen. De brandweer is ook hier druk bezig met zagen. (Foto's: Rene Hendriks) 

N46xQs.JPG

aQQpFJ.JPG

CJCsVe.JPG

OXdkh0.JPG

U2JRWl.JPG

Wassenaar - Op de Katwijkseweg was een flinke boomtak afgebroken en deze heeft een lantaarnpaal geraakt, die daardoor is beschadigd. De Katwijkseweg is tijdelijk afgesloten. Brandweer en gemeente zijn een flinke tijd bezig geweest. Een omwonende heeft de harde werkers voorzien van een natje en een droogje. (Foto's: Herman van der Woude)

bpXyZ6.JPG

YNT24r.JPG

PEB6cN.JPG

Uw5K27.JPG

3FeV3p.JPG

SuzK9V.JPG

G6QeXQ.JPG

Den Haag - Op de Olieslagerlaan begaf deze boom het door de harde wind. (Foto's: Sander Eerkes)

w sandereerkes1

w sandereerkes3

Den Haag - In de Messchaertstraat in Waldeck viel een boom om en beschadigde twee auto's. De brandweer is hier ingezet om de boom in stukken te zagen. (Foto's: Nick van der Toorn)

rZujNW.JPG

ujrsnm.JPG

Y3UZpz.JPG

rGAsCA.JPG

wctTNd.JPG

Zaterdag 22 september:

's-Gravenzande - De brandweer heeft vanmorgen op de van Lennepstraat met de van de Kasteelestraat uit voorzorg een grote tak van een boom gezaagd. (Foto's: v.d. Ende)

EemZlB.jpeg

a33iuB.jpeg

ywL4r9.jpeg

ZGwNNf.jpeg

crn3Jq.jpeg