Automobilist belandt met busje in het water langs de A12 | Regio15.nl

Automobilist belandt met busje in het water langs de A12

Zoetermeer - Een automobilist is met zijn busje in het water naast benzinestation Knorrestein aan de A12 terecht gekomen.


Vanwege de ernstige melding, heeft de meldkamer diverse disciplines van de hulpdiensten gealarmeerd. Hieronder een traumahelikopter, brandweervoertuigen, meerdere ambulances en politiewagens.

Het voertuig lijkt vanaf de hoofdrijbaan van de A12 gekomen te zijn, door het gras. Daarna heeft de auto de vrije busbaan gekruist en is in de sloot tot stilstand gekomen. De automobilist is vermoedelijk door omstanders uit zijn busje gehaald. De brandweer is vervolgens retour kazerne gegaan.

Het slachtoffer is zelfstandig op de brancard geklommen. Blijkbaar is daarna zijn toestand verslechterd; het traumateam wat op het punt stond te vertrekken werd weer terug geroepen. Na behandeling is hij vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het traumateam is met de ambulance meegereden.

Er werd één rijstrook afgesloten van de A12 richting Den Haag afgesloten. Het verkeer had daar lichte hinder van.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Berger Vreugdenhil heeft de bestelbus uit het water gelierd en afgevoerd.

Foto's en video: Rene Hendriks, Wilbert Tintel, Roy Wolters en Sander van den Berg

q3AZ9S.JPG

bSrjtO.JPG

uhymA8.JPG

G9uf5j.JPG

7b2jbn.JPG

qGNj2J.JPG

B2qkWu.JPG

FgHbNG.JPG

S6uqMs.JPG

0k2iZn.JPG

khJjlj.JPG

ASbhfT.JPG

f8jNmI.JPG

zmOanE.JPG

HQYIFl.JPG