Zwaar ongeval met motor op de Lange Kleiweg | Regio15.nl

Zwaar ongeval met motor op de Lange Kleiweg

Rijswijk - Donderdagavond even na half acht vond er een zwaar ongeval plaats tussen een auto en een motor op de Lange Kleiweg.


Een inparkerende automobiliste zag een aankomende motorrijder niet aankomen, waarna de motorrijder zijn motor met volle snelheid in de zijkant van de auto boorde.

De motorrijder vloog door het ongeval over de auto en kwam enkele meters verder op de grond terecht. Hij liep hierbij onbekende verwondingen op en is door ambulancepersoneel in een vacuümmatras gefixeerd. Hij werd per ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De automobiliste liep door rondvliegend glas enkele wondjes op aan haar gezicht. Zij is ter plaatse onderzocht en behandeld door ambulancepersoneel.

De auto is door het ongeval vermoedelijk total-loss. De VOA kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar het ongeval. Hierbij wordt onder ander onderzocht met welke snelheid de motorrijder reed, aangezien er een behoorlijk lang remspoor te zien is.

Beide voertuigen zijn door de politie in beslag genomen en worden voor nader onderzoek overgebracht naar Politiebureau Zichtenburg.

Video en foto's: Sander Paardekooper

7IIEY5.JPG

LVB6FE.jpeg

t3gaW0.JPG

iom89D.JPG

a261kH.JPG

XmIZzO.JPG

ISGIgK.JPG

w9kQ4M.JPG

yGdUVW.JPG

oXlzd0.JPG

Vs5q1h.JPG