Drie gewonden bij ongeval op de Burgemeester Elsenweg

Honselersdijk - Bij een ongeval op de Burgemeester Elsenweg/N213 vielen vanavond drie gewonden nadat een auto frontaal op een paal botste.

De drie waren inzittenden van een personenauto, die om even voor elf uur tegen een paal is gebotst op de rotonde met de Bosweg. De bestuurder reed met zijn auto over de Burgemeester Elsenweg, vanaf de Nieuweweg, in de richting van Naaldwijk. Ongeveer 200 meter voor de botsing tegen de paal heeft de bestuurder al de vangrail geramd. Hierna raakte hij met zijn auto een stoeprand, waarna hij tegen de paal tot stilstand kwam.

De klap was dusdanig hard dat onderdelen van de auto op tientallen meters van het voertuig verspreid lagen.

In verband met het ongeval zijn drie ambulances en enkele brandweervoertuigen ter plaatse gegaan. De drie inzittenden zijn door de hulpdiensten uit de auto gehaald en zijn vervolgens in de ambulance verzorgd.

De bijrijder is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis; de bestuurder en een andere passagier zijn zonder spoed vervoerd.

De weg is in verband met het ongeval in beide richtingen afgesloten geweest. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. Een berger heeft het voertuig weggesleept, waarna de weg weer werd vrijgegeven. 

Video: Danny BotmanFoto's: Danny Botman, Sven Poeze en Nick van Mourik

sEBNJG.jpeg

HqmKZS.jpeg

O412z6.jpeg

qn8RMJ.JPG

KbrLb4.JPG

1VfnG8.JPG

4RzF06.JPG

JeJNQ8.JPG

VVR8Cg.JPG

HPbXCI.jpeg

hwHBBt.jpeg

72OzL2.jpeg

B2MOyP.JPG

tnAITY.jpeg

CMKK4H.JPG

i9fF6v.JPG

xRpYjU.JPG

e31xR9.JPG

zvXXZV.JPG

ieXdvB.JPG

aZ6qYl.JPG

ygIXME.JPG