Gewonde en dode bij aanrijding Poelkade | Regio15.nl

Gewonde en dode bij aanrijding Poelkade

's-Gravenzande - Bij een ongeval op de Poelkade is vanmiddag een 50-jarige vrouw uit 's-Gravenzande om het leven gekomen.


Bij een woning op de Poelkade was een familiefeest gaande, toen het fout ging. Wat er is gebeurd en hoe dat heeft kunnen gebeuren is onduidelijk, maar de politiewoordvoerder spreekt van 'een wel hele ongelukkige samenloop van omstandigheden'.

Er stonden ter plaatse in elk geval twee auto's met schade aan de deuren. De 50-jarige vrouw zou onder één van de auto's terecht zijn gekomen.

Een 85-jarige vrouw uit Den Haag liep een hoofdwond op. Zij is eerst ter plaatse in de ambulance verzorgd en daarna naar het ziekenhuis vervoerd.

Het tweede slachtoffer, de 50-jarige vrouw uit 's-Gravenzande, is langdurig gereanimeerd. Ondanks de inspanningen van de ambulancebemanning en het Mobiel Medisch Team, dat met de traumahelikopter ter plaatse was gekomen, is het slachtoffer uiteindelijk ter plaatse aan haar verwondingen overleden.

De VOA is ter plaatse gekomen om de sporen van de aanrijding vast te leggen. Omdat er nog getuigen gehoord moeten worden, kan de politie nog niet ingaan op de mogelijke toedracht van het ongeval.

De beide auto's zijn voor verder onderzoek in beslag genomen.

Video: Danny Botman

Foto's: Danny Botman, Sander Paardekooper, v/d Ende

4qzT0a.jpeg

uaSUHJ.jpeg

6puWs6.JPG

51mxYD.JPG

4g7tXt.jpeg

kHCrpC.jpeg

U13YmB.JPG

5Q9O4J.JPG

DXP6FD.JPG

fNTIzV.jpeg

3HBRtw.JPG

RjPxKH.jpeg

5WeczS.JPG

drvOOx.JPG