Onder invloed van drugs tegen boom aan gebotst | Regio15.nl

Onder invloed van drugs tegen boom aan gebotst

Rijswijk - Tijdens een verkeersruzie op de Prinses Beatrixlaan is omstreeks kwart voor zes een automobilist onder invloed van drugs tegen een boom aangebotst.


Beide auto's reden in de richting van de A4, waarbij de bestuurder van de blauwe auto volgens getuigen erg asociaal tussen het verkeer aan het rijden was. Hierbij ontstond er een verkeersruzie tussen de bestuurders van een witte auto en de blauwe auto.

De 2 auto’s hebben elkaar al rijdend geraakt, de witte auto botste met de linker voorzijde tegen de rechterzijkant van de blauwe auto. Ook een motorrijder is bijna geraakt tijdens door de blauwe auto, maar kon een aanrijding nog net voorkomen.

Bij de oversteekplaats van tramlijn 17 sprong het verkeerslicht op rood en kennelijk zag de automobilist van de blauwe auto dat te laat; hij week uit en botste tegen een boom.

De automobilist uit de blauwe auto raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Deze automobilist heeft ter plaatse positief getest op drugs, dus hij werd aangehouden in verband met rijden onder invloed en een politieagent reed mee in de ambulance naar het ziekenhuis.

Door het ongeval ontstond er een forse file op de Prinses Beatrixlaan richting A4 doordat er een rijstrook was afgesloten. Berger Vreugdenhil heeft de blauwe auto weggesleept.

In het ziekenhuis zal een bloedproef worden afgenomen bij de man, om vast te stellen welke drugs hij had gebruikt. Diverse getuigen zijn ter plaatse door de politie gehoord en heeft de zaak in onderzoek.

Video en foto's: Sander Paardekooper

XL5uBi.JPG

RBI8eZ.jpeg

pPrd5C.JPG

fddjpg.JPG

oQEWWv.JPG

xvdN9X.JPG

ga3Xyo.JPG

eWjPlA.JPG

rgx1bs.JPG

1xregD.JPG

a7i1FZ.JPG

l22ITJ.JPG

BqUAO9.JPG