Veel schade bij ongeval op de Verrijn Stuartlaan | Regio15.nl

Veel schade bij ongeval op de Verrijn Stuartlaan

Rijswijk - Zondagavond heeft er op de kruising Verrijn Stuartlaan/Diepenhorstlaan een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.


Omstreeks 22:30 uur kwamen de twee personenauto’s met elkaar in botsing. Eén van de auto’s kwam hierna tot stilstand tegen een lichtmast. Door de klap is de lamp van de lichtmast los komen te hangen. Beide personenauto’s hebben flinke schade opgelopen door het ongeval.

De hulpdiensten rukten met spoed uit. Het ambulancepersoneel heeft beide bestuurders onderzocht op verwondingen. Eén van de bestuurders is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse nadat een sissend geluid werd gehoord uit een van de personenauto’s. Brandweermensen hebben de motorkap van beide personenauto’s geopend, waarna zij de kabels van de accu hebben doorgeknipt.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen. De kruising Verrijn Stuartlaan met de Diepenhorstlaan was enige tijd afgesloten voor afhandeling van het ongeval.

Foto's en video: Roy Wolters

60N45y.JPG

dNau7P.JPG

DM6U4Z.JPG

lnS77d.JPG

wKbAnL.JPG

2VFpxp.JPG

WrHMXu.JPG

pioxFB.JPG

wbcI5a.JPG

MvEYvx.JPG