Drie gewonden bij zware botsing op de Veursestraatweg | Regio15.nl

Drie gewonden bij zware botsing op de Veursestraatweg

Leidschendam - Vanmorgen zijn er drie gewonden gevallen bij een flinke botsing op de Vuersestraatweg/N447.


Het ongeval gebeurde om even voor elf uur, ter hoogte van de 'Vlindertuin'.

Twee voertuigen, een Volvo en een Toyota, reden (vermoedelijk) vanuit Voorschoten in de richting van Leidschendam, toen door onbekende oorzaak de Volvo op de Toyota is gebotst.

De Volvo belandde hierna eeen stuk verderop in de berm en de voorste auto, een Toyota, is doorgerold en heeft een bushokje geramd. Gelukkig stond er niemand in het bushokje, want het bushokje is compleet vernield bij de aanrijding en de Volvo raakte zwaar beschadigd.

Omstanders hebben 112 gebeld en hierop zijn flink wat hulpverleners ter plaatse gegaan. Politie, drie ambulances (waaronder één uit Holland-Midden), brandweer en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn ter plaatse gegaan.

Brandweerlieden uit Leidschendam-Voorburg hebben een deur van de Toyoya open geknipt, waarna de bestuurster en een kindje dat in de auto zat in de ambulance konden worden onderzocht. Beiden zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Ook een inzittende van de andere auto is - zonder spoed - vervoerd.

De Veursestraatweg was door dit alles geruime tijd in beide richtingen afgesloten. De politie verricht onderzoek naar het ongeval.

Foto's: Rene Hendriks en Sander van der Meule

27PzeT.JPG

NNBk9Q.JPG

sk0tw6.JPG

c9LwOL.JPG

JwCVPH.jpeg

2WLmyR.JPG

qFfy48.JPG

ZAIjgp.JPG

CQ8WZy.jpeg

GJ7ssJ.JPG

tY3Ivx.JPG

fyVGpp.JPG

1RkgJO.JPG

QAVlJz.jpeg

bkpprn.JPG

PHZUDV.JPG

vCZ2FF.JPG

OfjER3.jpeg

NFZadi.jpeg

gDO0w2.jpeg

xyrUbo.JPG

zsfGm0.JPG

CWOAiy.JPG

aadRXy.JPG

S9F3NQ.JPG

nPWzHu.JPG

mgwVRM.jpeg