Aanrijding met beknelling Oude Haagweg/Groen van Prinstererlaan | Regio15.nl

Aanrijding met beknelling Oude Haagweg/Groen van Prinstererlaan

th-p-7Den Haag - Donderdagavond rond tien voor elf werden politie, brandweer en ambulancedienst gealarmeerd voor een forse aanrijding op de kruising Oude Haagweg/Groen van Prinstererlaan. Hierbij zou één persoon in het voertuig bekneld zitten.



Ter plaatse bleek er een aanrijding te zijn tussen twee voertuigen; een witte BMW en een donkergekleurde Ford Ka. De bestuurster van de Ford Ka bleek nog in haar auto te zitten. De brandweer heeft de deur van het voertuig verwijderd, zodat de vrouw uit haar benaderde positite bevrijdt kon worden. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken in de ambulance en haar voor de zekerheid vervoerd naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is vooralsnog onbekend. Wel zeker is dat de witte BMW vanuit de richting Centrum kwam en linksaf de Oude Haagweg op wilde draaien. De donkergekleurde Ford Ka kwam vanuit de richting Loosduinen.

Van de afdeling verkeer is iemand ter plaatse geweest om te beoordelen of de aanrijding een inzet van de VOA behoefde. Aangezien dit een artikel 6 aanrijding betrof, is de VOA daadwerkelijk ter plaatse geweest om alle sporen van de aanrijding vast te leggen. Het kruispunt is hierdoor tot in elk geval 02.00 uur 's nachts afgesloten geweest.

Foto's: Martin Taal

p-6

p-3

p-5

p-2

p-7

p-8

p-4