Auto over de kop geslagen bij aanrijding Vreeswijkstraat | Regio15.nl

Auto over de kop geslagen bij aanrijding Vreeswijkstraat

Den Haag - Bij een aanrijding in de Vreeswijkstraat is een auto over de kop geslagen. 


Er zijn twee personen naar het ziekenhuis vervoerd.

Bij de aanrijding waren drie voertuigen betrokken; twee personenauto's en een lijnbus van de HTM (lijn 25 richting Grote Markt). In de bus zaten op dat moment passagiers. 

Meerdere passagiers zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Eén persoon is zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. Een inzittende van de auto die over de kop is geslagen is ook gewond geraakt. Hij is met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd.

De Vreeswijkstraat in de richting van de Soestdijksekade is een tijd afgesloten geweest in verband met de hulpverlening en het sporenonderzoek door de VOA.

Behalve politie en ambulances waren ook de brandweer en de traumahelikopter met het Mobiel Medidsch Team gealarmeerd; hun inzet is echter geannuleerd.

Update 9 juli: de twee inzittenden van de auto die over de kop sloeg, een 23-jarige Hagenaar en een 20-jarige man uit Nootdorp, zijn aangehouden wegens het veroorzaken van een ongeval en het rijden onder invloed van drugs. Zij zouden ten tijde van het ongeval veel te hard hebben gereden.

Video en foto's: Dean de Bood

Cx2E6A.jpeg

Src40O.jpeg

TLemS3.jpeg

GtuD2W.jpeg

ov7QSN.jpeg

pp6Euf.jpeg

OaMP7S.jpeg

MQeHO0.jpeg

r2cUX0.jpeg

a39WDg.jpeg