Nieuwsflits week 10 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 10

kop nieuwsflitsthumb 10Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 10 in de regio hebben afgespeeld.


 

Maandag 6 maart:

Den Haag - Op de Waalsdorperweg ontstaat er brand in een schoorsteen. De brandweer 'ramoneurt' de schoorsteen om te voorkomen dat het vuur zich uitbreidt naar de zolder van de woning (foto's: Rene Hendriks)

eUCmnO.JPG

3hPJTc.JPG

7FbtM3.JPG

Dinsdag 7 maart:

Den Haag - Op de Stieltjesstraat gaat er 'iets' fout bij het starten van de auto. In plaats van het tevreden gepruttel van de motor, komen er vlammen onder de motorkap vandaan. De brandweer is er snel bij, maar de auto is total-loss. De eigenaar staat er beteuterd bij. (Video en foto's: Sander Paardekooper)

AmTBDk.JPG

H7wsk0.JPG

BuUKY0.JPG

Donderdag 9 maart:

Den Haag - Om kwart voor negen botsen zeven auto's op elkaar op de Zuid-Hollandlaan in de richting van de A12. Door het ongeval worden twee rijstroken afgesloten. Een solo-verpleegkundige komt ter plaatse om één persoon op verwondingen te onderzoeken. (Foto's: Dejan Jeremic)

7Pmmjb.JPG

7yLLL1.JPG

D9CO4u.JPG

JUNHC2.JPG

Den Haag - Op de rotonde Groen van Prinstererlaan met de Alberdastraat raakte vanavond na elf uur een auto bijna te water. De bestuurder reed om door werkzaamheden op de Oude Haagweg. Door onbekende reden reed de bestuurder het fietspad op en reed via het berm naar het water. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de auto weer op het asfalt gezet. (Foto's: Dejan Jeremic)

hbTD02.JPG

V75gqO.JPG

SsUHAl.JPG

Zondag 12 maart:strong>Den Haag - Vanmiddag werd op de Waldorpstraat een fietsster aangereden door een personenauto. De fietsster raakte gewond en is door ambulancepersoneel verzorgd. Zij is in een vacuümmatras gefixeerd en daarna met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan. (Foto's: Donny Kooistra)

u2o0lw.JPG

RJ87UV.JPG

35TH7B.JPG