Nieuwsflits week 17 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 17

kop nieuwsflitsthumb 17Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 17 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 24 april:

Delft - De brandweer moest in de nacht van zondag op maandag uitrukken naar de Meermanstraat in Delft voor een flinke brand tegen de gevel van een flat. Een papiercontainer en enkele fietsen stonden in brand tegen de gevel van een flat. De brandweer had de brand snel onder controle en kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de flat. De politie doet geen onderzoek naar het ontstaan van de brand. (Foto's: Daan van den Ende)

63TNeJ.JPG

aSRxjq.JPG

lfjwgr.JPG


Rijswijk
 - Op de 'beruchte' kruising Verrijn Stuartlaan met de Diepenhorstlaan kwamen om even voor één uur vanmiddag twee auto's met elkaar in botsing. De schade was groot. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

EAdDMu.JPG

zX9pZB.JPG

1qwWwx.JPG

ghEkzC.JPG

Den Haag - Maandagavond heeft er korte tijd brand gewoed in een woning aan de Schalk Burgerstraat in Den Haag. De politie, brandweer en een ambulance gingen na de melding direct met spoed ter plaatse. De brand was snel onder controle. Eén persoon is met onbekend letsel met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Daan van den Ende)

JQPZoI.JPG

m79GU4.JPG

5n9zYc.JPG

Woensdag 26 april:

Den Haag - De tankautospuit van kazerne Centrum moest even voor half drie uitrukken voor een 45 km/u-voertuig dat in brand stond op de Melis Stokelaan. Dergelijke voertuigen bestaan voor een groot deel uit kunststof, dus de brand ging gepaard met forse rookwolken, die tot ver in de omgeving waren te zien. De brandweer had de brand snel onder controle; het voertuig was desondanks niet meer te redden. (Foto's: Trishtan Rom)

q0iq3W.jpg

bxSmLV.jpg

uki5MS.jpg

d7gv3S.jpg

Den Haag – Woensdagavond is korte tijd het traumateam van de lifeliner 2 ingezet voor een medische noodsituatie in een woning aan de Vogelenzanglaan. In een woning was volgens buurtbewoners een persoon van de trap gevallen. Na stabilisatie is het slachtoffer per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Het MMT is korte tijd na aankomst weer retour gegaan richting hun basis op Rotterdam – The Hague Airport. (Foto’s: Piet de Ruijter)

w TDK 3534

w TDK 3537

w TDK 3549

w TDK 3558

Vrijdag 28 april:

Wassenaar - Op de N14 heeft een auto vanmorgen een lantaarnpaal uit de grond gereden. Het ongeval gebeurrde omstreeks acht uur. De automobilist kwam vanuit de richting van Scheveningen en op de afrit naar de N44/Zijdeweg verloor deze de macht over het stuur en botste tegen de lantaarnpaal. De afrit was als gevolg van het ongeval enige tijd afgesloten. De automobilist raakte niet gewond; zijn auto is door een berger afgevoerd. (Foto's: Arthur van Wezel en Redmar)

lFkROK.jpeg

UxQErP.jpeg

Kq3k5L.jpeg

INFfaq.jpeg

Monster - Vanavond omstreeks kwart over zeven vond er een aanrijding plaats tussen een auto en een fietsster op de kruising van de Zwartendijk met de Emmastraat. Eén van beiden moet door het rode licht zijn gereden. De fietsster is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De automobiliste is voor het afleggen van een verklaring meegenomen naar het bureau. (Foto's: Peter Looij en Fred van der Ende)

Dh1zvm.JPG

TVoUMl.JPG

PCHDDw.JPG

T8iNqB.JPG

Den Haag - De Okkernootstraat was vanavond even in rep en roer door een verwarde bewoner die met een koekenpan een denkbeeldige vijand te lijf ging en de ramen van zijn woning in sloeg. Toen de politie met een flink aantal eenheden arriveerde, kwam de man met een mes op de agenten af en zij hebben de man onder dreiging van hun vuurwapen het mes afgepakt. Hij is daarna door de politie meegenomen naar de opvang voor verwarde personen. (Foto's: Nick van Mourik en Suzanne Stevens)

MXUQsk.jpeg

CfL3zW.jpeg

9bvr1I.JPG

FzIyDC.JPG

Zaterdag 29 april:

Den Haag - Een fietsster is vanmorgen op de Statenlaan gewond geraakt toen zij omstreeks tien over half twaalf tegen een openslaand autoportier botste. De vrouw kwam ten val en is in verband met de opgelopen verwondingen in een ambulance onderzocht. Zij is uiteindelijk zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick Pronk)

GqvcOL.jpeg

hd08Ft.jpeg

rqGU8I.jpeg

Den Haag - Iets voor twee uur vanmiddag is er brand ontstaan in een woning aan de Van Brakelstraat. Het is niet bekend wat er heeft gebrand c.q. hoe de brand kon ontstaan. Er is één persoon door het ambulancepersoneel onderzocht. ( Foto's: Nick Pronk)

zrkOTt.jpeg

zuAXXo.jpeg

xZiGia.jpeg

's-Gravenzande - Op de kruising van de Magnoliastraat en de Berkenstraat kwamen vanavond een auto en een bezorgscooter met elkaar in botsing. De scooterrijder is door het ambulancepersoneel onderzocht en is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

1oyKGZ.JPG

fTTJyU.JPG

29hlmc.JPG

Ml6ESX.JPG