Nieuwsflits week 20 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 20

kop nieuwsflits

thumb 20Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 20 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 15 mei:

Den Haag - 
Een kleine brand in een portiekwoning aan de van Alkemadelaan vanavond. Meerdere bewoners (waaronder kinderen) werden gecontroleerd in de twee ambulances. Het nader bericht was 'kleine brand' (Foto's: Rene Hendriks)

nhGHPR.JPG

Vvnux0.jpeg

u0QnLu.JPG

mrvg6q.JPG

Dinsdag 16 mei:

Poeldijk - Op de Nieuweweg/N211 kwamen vanmorgen rond half tien een personenauto en een touringcar met elkaar in botsing. Beide voertuigen liepen fikse schade op, maar er vielen geen gewonden. De inzittenden van de touringcar zijn op een andere touringcar overgestapt. (Foto's: Ivar Gieles)

G2E7ej.JPG

rqcxPq.JPG

tYO2fJ.JPG

rZvx9L.JPG

fvRuNj.JPG

Zoetermeer - In een woning aan het Shetland in Zoetermeer heeft dinsdagmiddag een kleine brand gewoed. De brandweer was snel ter plaatse en had de brand ook snel onder controle. Wat er precies in brand heeft gestaan is onduidelijk. De brandweer heeft de woning geventileerd en is daarna weer retour naar de kazerne gegaan. (Foto's: Roy Wolters)

bQRNfk.JPG

cXZxsO.JPG

owBauF.JPG

Zoetermeer - Dinsdagmiddag heeft in de Vierde Stationsstraat in Zoetermeer een aanrijding tussen een overstekende fietser en een auto plaatsgevonden. De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen om de situatie te bekijken. (Foto's: Roy Wolters)

1VB6ph.JPG

NG7vnh.JPG

AQIVLM.JPG

GyApF0.JPG

Woensdag 17 mei:

Den Haag - In een woning in de Bullstraat heeft woensdagochtend korte tijd brand gewoed. De brandweer was snel ter plaatse en had de brand ook snel onder controle. Wat er precies in brand heeft gestaan en hoe de brand kon ontstaan is nog onduidelijk. De woning is geventileerd waarna de bewoner(s) terug naar huis konden. Een ambulance is ter plaatse gekomen op de bewoner(s) op rookinhalatie te onderzoeken. (Foto's: Donny Kooistra)

xeiCPJ.JPG

cP1b18.JPG

Leidschendam - Woensdagmiddag werd de brandweer ingezet voor een gaslek aan het Weigelia in winkelcentrum Leidsenhage. Met behulp van medewerkers van Stedin is het lek na een tijd gevonden en gedicht. Gedurende de lekkage bleef de brandweer stand-by staan. (Foto's: Lucien de Vries)

w IMG 2234

w IMG 2235

w IMG 2237

w IMG 2240

Pijnacker - Een fietser en iemand op een hooverboard kwamen vanmiddag met elkaar in botsing op het fietspad op de Klapwijkseweg. Er is één gewonde gevallen, die is onderzocht in de ambulance. Overigens is het verboden met een hooverboard op de openbare weg te rijden. (Foto's: Sam Treewood)

laJbHA.JPG

pLrRUe.JPG

Leidschendam - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanavond gealarmeerd voor een medische noodsituatie in 'Schakenbosch' aan de Bouwlustweg. De traumahelikopter is op het terrein geland. De patiënt is uiteindelijk vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Lucien de Vries)

w IMG 2241

w IMG 2242

w IMG 2245

w IMG 2248

Den Haag - Aan de Groningsestraat is woensdagmiddag een 'stierslang' gevonden. De dierenambulance werd ter plaatse gevraagd en heeft de slang meegenomen. Of de eigenaar inmiddels is gevonden is niet bekend. (Foto's: Rutger Rijntjes)

L3AKYN.JPG

iKUZyN.JPG

Den Haag - Een kleine brand in een woning aan de Wognumstraat. De brandweer heeft de brand geblust en vervolgens de woning geventileerd. (Foto's: Ivar Gieles)

53zpXZ.JPG

qu6UTt.JPG

mGMLAD.JPG

Donderdag 18 mei:

Rijswijk - Op de Haagweg, kruising Hoornbruglaan, heeft een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een scooter. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de gewonde scooterbestuurder te verzorgen. Het bleek noodzakelijk hem naar het ziekenhuis te vervoeren. De verkeerspolitie heeft de aanrijding in onderzoek. (Foto's: Ferrie van der Geer)

pVIgSN.JPG

v1v6K8.JPG

3uDFT8.JPG

Den Haag - Tijdens werkzaamheden aan de kozijnen van een woning aan de Frankenslag is er brand onstaan. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en wist de brand snel te blussen. De hoogwerker is ingezet om vanaf de buitenkant te blussen. ( Foto's: Nick Pronk)

fUj8fq.jpeg

PiQ6ih.jpeg

gfkYYR.jpeg

Den Haag - Een bijzonder gezicht op het Schrepelpad vanavond. Een aangereden scooterbestuurder bleek door zijn verwondingen op de motorkap te liggen van de auto die hem had aangereden. De ter plaatse gekomen ambulancebemanning heeft hem onderzocht. Uiteindelijk vielen de verwondingen van het slachtoffer mee. Hij is dan ook niet vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Rene Hendriks)

MZi9qz.JPG

f1zJ5M.JPG

p4CrcZ.JPG

Wassenaar - Vanmorgen omstreeks kwart voor tien ontstond op de kruising van de Groot Haesebroekseweg met de Jagerslaan een kop-staart aanrijding tussen twee auto's. De schade viel mee, maar de bestuurster van de voorste auto moest even in de ambulance worden onderzocht. (Foto's: Arthur van Wezel)

RYyonU.jpeg

dXLUqn.jpeg

UtB8AT.jpeg

Vrijdag 19 mei:

Den Hoorn - Op de Veenakkerweg vloog een busje uit de bocht. Vermoedelijk verloor de bestuurder de macht over het stuur. Niemand raakte gewond. (Foto's: Piet de Ruijter)

zkutA8.JPG

NuROqt.JPG

Zaterdag 20 mei

Den Haag - In een woning aan de Vreelandsestraat breekt brand uit. Het nader bericht is 'kleine brand'. Twee bewoners worden door de bemanning van de ambulance gecontroleerd, maar zij hoeven uiteindelijk niet naar het ziekenhuis (foto's: Ferrie van der Geer)
RjtVEr.JPG

ydws6p.JPG

uqGoXW.JPG

Zoetermeer - Zaterdagochtend heeft aan de Schansbaan in Zoetermeer een aanrijding tussen een fietser en een auto plaatsgevonden. De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd. (foto's: Roy Wolters)

NLBXHO.JPG

Urd9hj.JPG

oxLOpA.JPG

Zondag 21 mei:

Den Haag - Een hond (voor de geïnteresseerden: een Nova Scotia Duck Tolling Retriever) sprong vanochtend in het water bij de Aaltje Noorderwierstraat met de Mozartlaan, maar kon er daarna niet meer zelf uit komen. Het baasje, een dame op leeftijd, kon hem helaas niet zelf redden en daarom is de brandweer gebeld. Een klusje voor de tankautospuit van kazerne Loosduinen. Twee brandweermannen zijn in waadpak te water gegaan en hebben de hond uit het water gehaald. De hond heeft niets overgehouden aan het avontuur. (Foto's: Nick van der Toorn)

NngTEY.JPG

nVhoy9.JPG

wlhSGa.JPG

F9HJfI.JPG

MWgwvj.jpg

Wateringen - Omstreeks tien voor twee vanmiddag werd nabij een sloot aan de Kamillestraat een onbeheerd kinderfietsje aangetroffen. De hulpdiensten namen het zekere voor het onzekere en de tankautospuit van kazerne Wateringen en de duikwagen van kazerne Delft werden er daarom op af gestuurd. Nadat het water was do0rzocht bleek dat er niemand in het water lag en konden de hulpdiensten retour kazerne. (Foto's: Piet de Ruijter)

gdrV5W.JPG

bSmXqx.JPG

R7RFYh.JPG

UtnBeq.JPG

Zoetermeer - Hetzelfde deed zich om even voor half zes voor op de Zegwaartseweg. Daar werd ook een kinderfiets onbeheerd aangetroffen. De duikwagen van kazerne Den Haag-Centrum en de tankautospuit van kazerne Zoetermeer-Oosterheem zijn hiervoor uitgerukt. Ook hier wees onderzoek in het water uit dat er niemand in het water terechtt was gekomen. (Foto's: Roy Wolters)

qBLpbd.JPG

FTXREd.JPG

p2Rjcf.JPG

Q2cLOi.JPG

B7uOpB.JPG