Nieuwsflits week 24 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 24

kop nieuwsflits

thumb 24Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 24 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 12 juni:

Voorburg - De lessen van de leerlingen van het Gymnasium Novum aan de Aart van der Leeuwkade werden rond half twee abrupt onderbroken, toen er brand werd gemeld in de school. Er zou iets in het scheikundelokaal hebben gebrand. De tankautospuit van Leidschendam-Voorburg is voor een nacontrole ter plaatse geweest. De leerlingen waren ondertussen door de bedrijfshulpverlening naar buiten gedirigeerd. Nadat de brandweer klaar was konden de leerlingen weer naar binnen. (Foto's: Lucien de Vries)

w IMG 2404

w IMG 2405

w IMG 2408

Dinsdag 13 juni:

Den Haag - Op de kruising van De Genestetlaan met de Linnaeusstraat kwamen vanmorgen tram 17 en een auto met elkaar in botsing. Er werd voor de zekerheid een ambulance mee gealarmeerd, maar er bleek niemand gewond te zijn. Tram 17 was richting Wateringen enige tijd gestremd. Toen de schadeformulieren waren ingevuld, kwam het tramverkeer weer op gang. (Foto's: Sander Paardekooper)

eNTnyY.JPG

J9cXOw.JPG

Nq06KK.JPG

VyQSRE.JPG

Zoetermeer - Vanavond vond er op de Zuidweg een eenzijdig ongeval plaats waarbij een personenauto was betrokken. De bestuurster daarvan botste namelijk tussen de af- en oprit van de A12 tegen de vangrail. De bestuurster is in de ambulance onderzocht en is naar het ziekenhuis vervoerd. In beide richtingen werd tijdelijk één rijstrook afgesloten. Berger Haan heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Roy Wolters)

YwVS1L.JPG

ZWZlSV.JPG

zIG3CL.JPG

maZI41.JPG

Woensdag 14 juni

'S-Gravenzande - Op de Maasdijk vindt een kop-staart aanrijding plaats. Eén rijstrook is tijdelijk dicht; het verkeer kan er 'om en om' langs (foto's: Fred van den Ende)
zdUKSl.jpeg

Y5tMdV.jpeg

P8EfAM.jpeg

Donderdag 15 juni:

Den Haag - Op de kruising van de Westduinweg met de Zalmstraat werd vanmorgen een scooterrijdster op het fietspad aangereden door de bestuurder van een busje die rechtsaf sloeg. De scooterrijdster is lopend de ambulance in gegaan en is daar verzorgd. Zij hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

6VhvIO.jpeg

FdaVht.jpeg

RF6CCd.JPG

Vrijdag 16 juni:

Den Hoorn - Op de Lotsweg kwamen vanavond een auto en een motor met elkaar in botsing. De motorrijder raakte gewond en is na eerste verzorging in de ambulance, zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

y7Hd6Q.JPG

hn113P.JPG

rbd8HL.JPG

QL3t3s.JPG

Zaterdag 17 Juni:

Rijswijk – Aan de Esdoornstraat is zaterdagmiddag een bestuurder van een scooter gewond geraakt bij een verkeersongeval. Het slachtoffer is door nog onbekende oorzaak op de achterkant van een auto gereden. Meerdere ambulances alsmede het Mobiel Medisch Team (MMT) werden gealarmeerd. Uiteindelijk bleek het letsel mee te vallen en is de inzet van de hulpdiensten afgeschaald. (Foto's: Daan van den Ende)

OOzm5z

858Nof

Wateringen – Twee voertuigen raakte zaterdagmiddag ernstig beschadigd bij een ongeval op de kruising Lierseweg / Westlandseweg. Vermoedelijk ten gevolge van een voorrangsfout kwamen de voertuigen met elkaar in botsing. De ambulancedienst heeft een persoon ter plaatse gecontroleerd op verwondingen. Behalve de schrik bij beide partijen was er geen persoonlijk letsel ontstaan door het ongeval. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft beide voertuigen afgesleept naar hun depot in Den Hoorn. (Foto’s: Piet de Ruijter)

w TDK 4505

w TDK 4510

w TDK 4512

w TDK 4523

w TDK 4527

Delft - In een woning aan De Kempenaerstraat vond aan het begin van de avond een medische noodsituatie plaats. De ambulancedienst, politie en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werden hiervoor gealarmeerd. Ook de brandweer is ter plaatse gegaan voor het afhijsen van de patiënt. De traumahelikopter landde in het Wilhelminapark en trok daar veel bekijks. (Foto's: Martin van Oostveen en Sam Treewood)

ZHrxOy.JPG

Hope8g.JPG

FQIFIU.JPG

Rijswijk - Op de Laan van Hoornwijck kwamen vanavond twee personenauto's met elkaar in botsing. De schade als gevolg van het ongeval was groot. Er één inzittende onderzocht door het ambulancepersoneel, maar die hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

HFtGfB.JPG

V2L7fR.JPG

i13ObC.JPG

1wvD0D.JPG

Den Haag - Een motorrijder en een personenauto kwamen vanavond omstreeks half elf met elkaar in botsing op de kruising van de Erasmusweg met de Leyweg. Zowel motor als auto raakten daarbij zwaarbeschadigd. De motorrijder is onderzocht in de ambulance en darna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

ZU9qfZ.JPG

jXzfil.JPG

GHDt4U.JPG

CPaztx.JPG

FWp3bv.JPG

jFJ86z.JPG

Zondag 18 juni:

Den Haag - Op de kruising van de Lutherse Burgwal met de Gedempte Burgwal botsten vannacht omstreeks kwart voor één twee maaltijdbezorgers met hun scooters op elkaar. Beiden zijn onderzocht door het ambulancepersoneel, maar niemand hoefde te worden vervoerd. Wat restte was het invullen van de schadeformulieren. (Foto's: Roy Wolters)

3ThteE.JPG

sloV7S.JPG

5vAzI7.JPG

JUNPFl.JPG

Den Haag - Op de Houtwijklaan, nabij de kruising met de Oude Haagweg, kwamen vanmiddag een motor en een personenauto met elkaar in botsing. De motorrijder is in de ambulance verzorgd. Het was tijdelijk niet mogelijk om vanaf de Houtwijklaan rechtsaf te slaan de Oude Haagweg op.

2DQGy3.jpeg

RGE9Vx.jpeg

25kr7l.JPG

WWfkUT.JPG