Nieuwsflits week 41

kop nieuwsflits

thumb 41Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 41 in de regio hebben afgespeeld.

 

Dinsdag 10 oktober

Zoetermeer - Een verstrooide reiziger vergat in een abri aan de Hugo de Grootlaan vanmiddag zijn rugtas. Toen deze aangetroffen werd, nam de politie geen enkel risico en heeft de omgeving van de abri afgezet. Terwijl er gewacht werd op een functionaris van Wapens, Munitie en Explosieven, kwam de eigenaar van de rugtas echter zijn bezit ophalen en na controle van zijn personalia mocht de man zijn bezit meenemen. Hierna werd de afzetting weer opgeheven. (Foto's: Debster -via WhatsApp- en Marcel Hillebrand).

3UEmhQ.JPG

80izap.JPG

TWACMC.JPG

Yfehea.jpg

Wassenaar - Op de kruising van de Rijksstraatweg/N44 en de van der Oudermeulenlaan kwamen vanmiddag een auto en een scooter met elkaar in botsing. De scooterrijder raakte daarbij gewond. De man is door het ambulancepersoneel verzorgd en is hierna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Arthur van Wezel)

sQYdXO.jpg

Y0dcLY.jpg

oSPGvZ.jpg

PzUGQM.jpg

8G49kL.jpg

Den Haag - Op de kruising van de Zuid-Hollandlaan met de Boslaan kwamen vanavond twee auto's met elkaar in botsing. De verkeerslichten op het kruispunt waren op dat moment buiten werking. Enkele inzittenden zijn onderzocht door het ambulancepersoneel, maar niemand werd vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

Lsf2SP.JPG

RORbi9.JPG

CJgap8.JPG

MNfb52.JPG

pWqyTH.JPG

Donderdag 12 oktober:

Wateringen - Even na elf uur vanmorgen is tijdens werkzaamheden bij een bedrijf aan De Lierseweg brand ontstaan in de gevel van het pand. Diverse brandweervoertuigen zijn met spoed ter plaatse gegaan en de brandweer heeft een en ander moeten demonteren om de brand, die in de spouwmuur woedde, te kunnen blussen. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Roy Wolters)

vCbu50.JPG

C2LvPQ.JPG

YqC7sr.JPG

rFDlu5.JPG

73IfhD.JPG

Vrijdag 13 oktober:

Maasland - Vanmorgen rond zeven uur is een auto door onbekende oorzaak in een sloot terecht gekomen langs de A20. De bestuurster kon ongedeerd haar voertuig verlaten. Met de berging is gewacht tot na de grootste drukte van de spits. Berger Vreugdenhil heeft de auto op het droge getakeld en daarna afgevoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

pFql0d.JPG

R3jZUz.JPG

c5CL0p.JPG

J1PsBi.JPG

6ITOvw.JPG

Zaterdag 14 oktober:

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmorgen ingezet bij een medische noodsituatie in een woning aan de Bieskade. Het ging om een kindje, dat na eerste verzorging met spoed en onder motorbegeleiding is vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Wilbert Tintel)

A59GvU.JPG

VmsyIo.JPG

ZZLfm7.JPG

iRSj1J.JPG

as9DGL.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Houtrustweg met de Nieboerweg werd vanmiddag een fietser aangereden. Na eerste verzorging in de ambulance is deze zonder spoed naar een ziekenhuis vervoerd (Foto's: Nick Pronk)

JlNOdB.jpg

LGlQKJ.jpg

YDXLPg.jpg

Wassenaar - Een motorrijder kwam vanmiddag op de N44 ten val. Om hem te helpen werd één rijbaan afgesloten. Foto's: via whatsapp, Herman van der Woude, Arthur van Wezel

Knt4zQ.jpg

5chmqL.JPG

klBfiq.jpg

Hoek van Holland - Vanavond rond kwart over zeven is brand ontstaan in de meterkast van een woning aan de Dokter Kniplaan. Brandweereenheden uit Hoek van Holland (Rotterdam-Rijnmond) en uit Naaldwijk en 's-Gravenzande zijn ter plaatse gegaan. Het brandje was snel onder controle en het nader bericht was 'kleine brand'. De woning is na de brand geventileerd. (Foto's: Fred van der Ende)

tyPe05.JPG

6Mz3li.JPG

S62oQs.JPG

NiPci1.JPG

Zondag 15 oktober:

Schipluiden - Omstreeks half tien vanmorgen werd de tankautospuit van Delft gealarmeerd voor een autobrand op de A4 richting Leiden, ter hoogte van Schipluiden. Een motoragent die als eerste ter plaatse kwam, constateerde al snel dat de motor van de auto op hol was geslagen en dat zulks gepaard ging met veel rook. Nadat politie en brandweer de motor uit wisten te schakelen, was het met de rook snel gedaan. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. Er was tijdelijk één rijstrook afgesloten. (Foto's: Rene Hendriks)

1iYxE3.JPG

HJroWy.JPG

uTjVuc.JPG

po7taZ.JPG

bgL0sB.JPG