Nieuwsflits week 42

kop nieuwsflits

thumb 42Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 42 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 16 oktober:

Den Haag - Om even voor half twee vanmiddag vond er op de Laan van Wateringseveld met de Limastraat een aanrijding plaats tussen een tram van lijn 16 en een personenauto. De inzittenden van de personenauto leken in eerste instantie ongedeerd, maar één inzittende moest door het ambulancepersoneel alsnog worden onderzocht. Volgens de laatste gegevens is zij niet vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Nick van Mourik)

2rstNP.JPG

PkOg0Q.JPG

cJjXGE.JPG

uzFaum.JPG

kYFpHX.JPG

Den Haag - Omstreeks half vijf vanmiddag werden ambulance en traumahelikopter met MMT gealarmeerd nadat er op een schoolplein op de Escamplaan een kindje onwel was geworden. Het kindje is ter plaatse verzorgd door het medische personeel en is daarna zonder spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Het MMT is teruggekeerd naar thuisbasis Rotterdam/The Hague Airport. (Foto's: Nick van der Toorn)

JxCPkR.JPG

Hm46mO.JPG

ev2Z62.JPG

gc3lba.JPG

Fvz2Us.JPG

Zoetermeer - Even voor vier uur vanmiddag is door onbekende oorzaak een waterleidingbreuk ontstaan vlakbij de brandweerkazerne Stadshart in de Brusselstraat. Hierdoor is de kelder van de brandweerkazerne onder water komen te staan en is een vuilniscontainer verzakt. De brandweer is logischerwijze ter plaatse gegaan en Dunea heeft de waterleiding afgesloten. Over de schade e.d. is niet veel bekend verder. (Foto's: Sander van den Berg)

Jtot2b.JPG

isUM54.JPG

T1EWtH.JPG

h88CRt.JPG

kiT8Tl.JPG

Rijswijk - Omstreeks half zeven vanavond is brand ontstaan in de keuken van een flatwoning aan de Clavecimbellaan. De brand was snel onder controle. De brandweer heeft omliggende woningen gecontroleerd op de aanwezigheid van koolmonoxide en heeft het trappenhuis geventileerd; hiertoe is een raam in het portiek ingeslagen. De bewoners mochten daarna weer snel hun woningen in. (Foto's: Roy Wolters)

GzRVPN.JPG

GSRJFv.JPG

4vOq3R.jpg

mZ8JDA.jpg

Delft - Ambulancedienst en MMT werden rond tien voor acht vanavond gealarmeerd in verband met een ongeval op de Kruithuisweg. Daar bleek dat een scooterrijdster op het fietspad onderuit was gegaan. De vrouw is door het ambulancepersoneel verzorgd en is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De inzet van het MMT is overigens gecanceld. (Foto's: Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

2mGuXh.JPG

RyBA2f.JPG

3DACuK.JPG

F5f2df.JPG

BNi2nL.JPG

Delft - Vanavond is er brand gemeld in een studentenflat aan de Balthasar van der Polweg. Brandweereenheden uit Delft en Pijnacker-Nootdorp zijn ter plaatse gegaan. Wat er precies in brand zou hebben gestaan is niet bekend, maar de brandweer kon al snel retour kazerne. (Foto's: Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

ozkyxp.JPG

eVmKB1.JPG

HUwFO9.JPG

PCug46.JPG

Dinsdag 17 oktober:

Benthuizen - Ambulances uit Hollands-Midden en Haaglanden en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmiddag gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Noordpolder. De patiënt is na eerste verzorging met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

GjrUgS.JPG

IyLYrQ.JPG

F7QW0d.JPG

3WrLXh.JPG

FHrvsW.JPG

Naaldwijk - De bestuurder van een bestelwagen verloor vanmiddag op de Lange Broekweg de macht over het stuur, kwam in de berm terecht en reed enkele betonnen obstakels uit de grond. Als afsluiting botste het voertuig tegen een verkeerspaal. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er raakte niemand daadwerkelijk gewond. (Foto's: Fred van der Ende)

1PVmZP.jpeg

os5SPP.jpeg

LhYYFP.jpeg

I5pKs0.jpeg

Den Haag - Dinsdagmiddag vond er een kop-staart aanrijding plaats met 3 personenauto's op de Jan van der Heijdenstraat. De straat werd door het ongeval afgesloten in de richting van het Lorentzplein. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse en heeft alle inzittenden ter plaatse nagekeken. De veroorzaker van het ongeval bleek een alcomobilist en mocht mee naar het politiebureau voor een tweede blaastest. (Foto's: Sander Paardekooper)

X3fRtt.JPG

14yKie.JPG

JFAqSp.JPG

lQO4bv.JPG

Woensdag 18 juli:

Rijswijk - Op de afrit Rijswijk van de A13 richting Den Haag ontstond vanmiddag een kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen plaats. Hierdoor moesten enkele rijstroken worden afgesloten. Twee inzittenden zijn naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

25SGhF.JPG

2qMZ9H.JPG

Il216C.JPG

mWMhSI.JPG

zRfNnf.JPG

Naaldwijk - Op het Vlietpolderplein kwamen vanmiddag twee vrachtwagens met elkaar in botsing. Eén van de chauffeurs zou door het rode verkeerslicht zijn gereden, waardoor de botsing kon ontstaan. Er vielen geen gewonden, maar de schade was goot. (Foto's: Ferrie van der Geer en Peter Looij)

TrAd8i.jpeg

RPaooU.jpeg

qmRtae.JPG

yH08PZ.JPG

Den Haag - Op de kruising Singel / Laan van Haamstede in Ypenburg vond woensdagmiddag een aanrijding plaats tussen een personenauto en een scooter. Door het ongeval kwam de bestuurder van de scooter ten val en raakte hierbij gewond. (Foto's: Sander Paardekooper)

xZkTdj.JPG

Oh01TG.JPG

Hm464I.JPG

Zoetermeer - Op de Muzieklaan in Zoetermeer zat woensdagavond een kat in een boom. De brandweer heeft geprobeerd de kat uit de boom te halen maar dit mislukte. De brandweer heeft de poging gestaakt en er wordt gewacht op het moment dat de kat zelf uit de boom komt. (Foto's: Roy Wolters)

ivQdVZ.JPG

kGXcA9.JPG

Lc225u.JPG

ZrUzx0.JPG

Donderdag 19 oktober:

Den Haag - Voor de tweede maal vandaag moest de brandweer uitrukken om in het water te zoeken naar een eventuele drenkeling. Even voor één uur vanmiddag werden zij gestuurd naar een sloot nabij de Ockenburghstraat/Monsterseweg, waar op de kant een jas was aangetroffen. Er was voor de zekerheid ook een ambulance gealarmeerd. Maar ook hier bleek na een korte zoekactie dat er geen drenkeling in het water lag. (Foto's: Peter Looij)

2evguA.JPG

iszzlr.JPG

mRvvAV.JPG

ArUWNL.JPG

7ndMdE.JPG

's-Gravenzande - Op het Graaf Florisplein ontstond vanavond een waterballet door een waterleidingbreuk. Dat had vermoedelijk te maken met werkzaamheden die daar momenteel gaande zijn. De brandweer is nog ter plaatse geweest, maar uiteindelijk moest waterbedrijf Evides de breuk dichten. Hiervoor moest de waterleiding worden afgesloten, waardoor een aantal aansluitingen tijdelijk verstoken was van water. (Foto's: Fred van der Ende)

KHGCjn.JPG

A0GeE9.JPG

0sVSJ7.JPG

HoWfI5.JPG

2ZWn2t.JPG

Vrijdag 20 oktober:

Zoetermeer - Vanmiddag omstreeks half drie vond er op de Meerzichtlaan met het Westergo een aanrijding plaats tussen twee voertuigen. Enkele inzittenden zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. Uiteindelijk zijn twee personen naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

X26UPT.JPG

8F9N5U.JPG

ioU3xh.JPG

EcTPEO.JPG

Tua0Hi.JPG

Zondag 22 oktober:

Zoetermeer - Ambulances en de traumahelikopter met het MMT werden zondagavond gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Lijnbaan. De traumahelikopter was geland bij het Prinses Maximaplein en de politie heeft de MMT-arts en verpleegkundige naar de Lijnbaan vervoerd. De patiënt is uiteindelijk met spoed vervoerd naar eht ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters)

4Ulwf0.JPG

r8rovq.JPG

wCrnbU.JPG

uvbTJl.JPG

Tv3zkU.JPG