Nieuwsflits week 44

kop nieuwsflits

thumb 44Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 44 in de regio hebben afgespeeld.

 

Woensdag 1 november:

Den Haag - Enkele ambulances, politievoertuigen en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanochtend rond half acht gestuurd naar een woning op het Notenplein, in verband met een medische noodsituatie van een kindje. De traumahelikopter is midden op het Notenplein geland. Nadat het patiëntje was gestabiliseerd, is deze met spoed vervoerd naar het HagaZiekenhuis, locatie Leyweg. (Foto's: Marco, Fabiola Abreu, Tim Binnendijk en Ron Bol)

w marco

w fabiola1

w tim

w ron1

Den Haag - Op de kruising van de Albardastraat met de Walnootstraat werd vanmorgen op het zebrapad een jongetje aangereden door een auto. Een toevallig passerende brandweervrouw heeft samen met agenten eerste hulp verleend. Dat is overgenomen door ambulancepersoneel. Het bleek niet nodig om het jongetje naar het ziekenhuis te vervoeren. De bestuurder van de auto is geverbalisaeerd in verband met het ongeval. (Foto's: Ivar Gieles)

wl6sww.JPG

Ysgfoe.JPG

066hkr.JPG

5n9FvL.JPG

0tVYqn.JPG

Delft - Een automobilist is vanmiddag in de Staalmeesterstraat uit de bocht gevlogen en tegen een geparkeerde auto gebotst. Die auto is op zijn beurt op de auto daarvoor gebotst en zodoende waren totaal vijf auto's bij het ongeval betrokken. Er vielen geen gewonden bij dit ongeval. (Foto's: Via WhatsApp 0615151502)

ICKmRD.jpg

5EfmQD.jpg

PoBFyD.jpg

iGWBPD.jpg

MyBFwY.jpg

Wassenaar - De brandweer werd vanavond gebeld in verband met een schoorsteenbrandje in een woning aan de Admiraal Helfrichlaan. De brandweer heeft de open haard geleegd en de brandende resten naar buiten gebracht. Snel daarna was de brand gedoofd. (Foto's: Arthur van Wezel en Herman van der Woude)

JgVGdv.jpg

Uit1i2.jpg

YHbE8n.JPG

LkEkb2.jpg

Vrijdag 3 november:

Den Haag - Een scooterfijder is vanmorgen op het fietspad op de Meppelweg tegen een overstekende voetganger gebotst. Beiden zijn onderzocht in de ambulance, maar hoefden niet te worden vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

UoX1xu.JPG

KYKZtu.JPG

995DTe.JPG

Zoetermeer - Brandweer en ambulancedienst werden vanmiddag rond half één gestuurd naar de Aziëweg, waar een vrouw door onbekende oorzaak in het water was beland. Zij is door hulpverleners op de kant gehaald en is daarna in de ambulance onderzocht. Hierna is zij vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

BX4JQy.JPG

dZmegq.JPG

rfdlPL.JPG

1eXHEP.JPG

Zoetermeer - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmiddag gestuurd naar het Alferbos in verband met een medische noodsituatie in een woning. De traumahelikopter is geland op het grasveld bij de flat. Het MMT is na de inzet teruggevlogen naar thuisbasis Rotterdam/The Hague Airport. (Foto's: Roy Wolters en Sander van den Berg)

1nYA8N.JPG

L9T9Ep.JPG

lJdkgr.JPG

0TWqyd.JPG

xlBQdZ.JPG

Zoetermeer - Vanavond om even voor half zeven kreeg de politie de melding over een verwarde man, die voor problemen zorgde in de wijk Meerzicht. De verwarde man was erg agressief tegen omstanders en politiepersoneel, waarop meerdere politie-eenheden ter plaatse gestuurd werden. Aan het bureau van politie Zoetermeer werd voor deze persoon een ambulance en het Mobiel Medisch Team opgeroepen. De traumahelikopter is geland nabij de Oostweg en het MMT is per politievoertuig naar het bureau overgebracht. De verwarde man is naar het ziekenhuis overgebracht en na onderzoek aangehouden en ingesloten. De recherche van politie Zoetermeer zal de zaak verder onderzoeken. (Foto's: Wilbert Tintel en Sander van den Berg)

jucliG.JPG

wV2J0l.JPG

yWRMEd.JPG

6noTJo.JPG

mqynqF.JPG

 

Zaterdag 4 november:

Den Hoorn - Even voor half één vannacht werd de tankautospuit van kazerne Den Hoorn gestuurd naar het Kloosterpad voor een melding buitenbrand. Ter plaatse bleek het te gaan om eem matras die in de woning door onbekende oorzaak in brand was geraakt en door de bewoner naar buiten was gegooid. De brandweer heeft de  woning geventileerd. De bewoner is voor controle - zonder spoed - naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Brian Roeten)

AyTwRV.JPG

NTAXu7.JPG

qUI0zc.JPG

9fhMRS.JPG

Den Haag - Op de Donau vond vanavond rond half acht een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. De schade aan de beide voertigen was fors, maar gelukkig vielen er geen gewonden bij het ongeval. (Foto's: Donny Kooistra)

taH3Wz.JPG

Qu7EbH.JPG

LBYgz9.JPG

WeW8yC.JPG

Den Haag - Rond half negen vanavond kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Erasmusweg met de Vrederustlaan. Beide auto's raakten zwaar beschadigd en één inzittende is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. (Foto's: Nick van Mourik)

B7XDv6.JPG

tbXYUQ.JPG

DRiAR1.JPG

rz6vXZ.JPG

Zondag 5 november:

Wateringen - Een feest bij een voetbalvereniging aan de Heulweg verliep minder feestelijk toen enkele personen ruzie kwamen schoppen en personen te lijf gingen. Enkele feestvierders raakten daarbij gewond, waarvan er één naar het ziekenhuis is vervoerd voor verdere behandeling. De politie heeft een 22-jarige ruziemaker aangehouden ter zake van mishandeling en is nog op zoek naar de anderen uit de betreffende groep. (Foto's: Sam Treewood en Roy Wolters)

XbMl0J.jpeg

ER3upS.JPG

Vgyux5.JPG

E9JpBE.JPG

Den Haag - Vannacht rond kwart over drie werden MMT en ambulancedienst gestuurd naar het Kamilleveld in Leidschenveen, alwaar een scooterrijder ten val was gekomen en niet meer bij bewustzijn zou zijn. Ter plaatse bleek de scooterrijder inmiddels weer bij bewustzijn te zijn. Hierop is de inzet van het MMT gecanceld. De scooterrijder is na onderzoek vervoerd naar het ziekenhuis, maar niet nadat hij formeel was anagehouden wegens rijden onder invloed. De politie is daarom meegereden naar het ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters)

c2uDr9.JPG

Sx9six.JPG

1Xiooo.JPG

oAKeiK.JPG