Nieuwsflits week 2

kop nieuwsflits

thumb 2Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 2 in de regio hebben afgespeeld.

 

Woensdag 10 januari:

Zoetermeer – Op de ambulancepost aan de Blauw-Roodlaan werd woensdagmiddag een kindje binnengebracht dat onwel was geworden. Het ambulancepersoneel ontfermde zich over het kind en daarbij werd de hulp ingeroepen van het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam. Dat kwam met de traumahelikopter ter plaatse. Deze is geland op een veldje bij het Reigersblauw. Nadat het kind was gestabiliseerd is deze met spoed en onder motorbegeleiding vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. (Foto's: Fred Wolters en Martin van Oostveen)

zNwqgz.JPG

f670Rf.JPG

XV3rxr.JPG

s79fRW.jpeg

Kwintsheul  - De opzittende van een scooter raakte woensdagmiddag lichtgewond bij een ongeval aan de Kerkstraat. De scooterbestuurder werd door een afslaande auto komende vanaf Wateringen over het hoofd gezien door een korte file welke in de rijrichting van Wateringen stond. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 9011

w TDK 9018

w TDK 9024

Donderdag 11 januari:

Delft - Donderdagavond rond half twaalf is er brand gesticht in c.q. bij een geparkeerde auto in de Mandelastraat. Omwonenden hoorden een knal en buiten troffen zij vervolgens een auto aan met kapotte ruiten die deels in brand stond. Naast de auto lag een jerrycan met brandende vloeistof. De brandweer had het brandje snel geblust. De politie is op zoek naar de dader(s). (Foto's: Roy Wolters)

8tgNzG.JPG

uWo99v.JPG

s0jkLi.JPG

Ej8Rq2.JPG

o11hpQ.JPG

Zaterdag 13 januari:

Honselersdijk - Even voor half acht in de avond verliet een automobilist het terrein van de Total aan de Middel Broekweg. Deze automobilist stak de rijbaan over, waar op dat moment een automobilist aan kwam rijden. Deze automobilist kon niet op tijd meer stoppen en botste in de flank van de auto. Een persoon is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De rijbaan was even gestremd, maar al snel werd alles aan de kant gezet voor de administratieve afhandeling. (Foto's: Danny Botman)

2IZZj6.JPG

jDPb5W.JPG

mSSKCl.JPG