Nieuwsflits week 3

kop nieuwsflits

thumb 3Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 3 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 15 januari:

Wassenaar – Op de kruising van de Laan van Hoogwolde met de Oud Wassenaarseweg vond rond half negen vanmorgen aan eenrijding plaats tussen een auto en een fietsster. De fietsster is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC0397

w DSC0396

w DSC0395

w DSC0389

Dinsdag 16 januari:

Den Haag - Vanmorgen rond kwart voor acht is een vrouw aangereden door een taxibusje op de Middachtenweg. In eerste instantie werd behalve een ambulance ook het MMT gealarmeerd, maar de inzet daarvan is gecanceld. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd en de VOA heeft onderzoek gedaan. De Middachtenweg was enige tijd afgesloten in de richting van het Erasmusplein. (Foto's: Nick van Mourik)

7GMUnv.JPG

MCqbd5.JPG

3cozKA.JPG

PzU16P.JPG

JcKAga.JPG

Rijswijk - Op de A4 richting Rotterdam, even voor de afrit Den Haag Zuid, kwamen vanmorgen rond negen uur twee voertuigen met elkaar in botsing. Er vielen hierbij geen gewonden, maar omdat twee rijstroken in de spits moesten worden afgesloten, leverde dit een flinke file op. Berger vreugdenhil heeft één van de voertuigen afgevoerd en hierna is de weg weer vrijgegeven. (Foto's: Patrick de Leeuw en Nick van Mourik)

uzHvfn.jpeg

tGBiBk.jpeg

IYCwjX.jpeg

U0Igun.JPG

4nYkwH.JPG

Zoetermeer - Op het fietspad langs de Amerikaweg kwamen vanavond twee scooters met elkaar in botsing. Eén van de opzittenden is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Sander van den Berg en Roy Wolters)

bomeik.jpeg

HJ9OPf.jpeg

rDFfuP.JPG

Zondag 21 januari:

Poeldijk - Vanmiddag vond er op de kruising van de Nieuweweg met de Jan Barendselaan een kop-staart aanrijding plaats tussen twee auto's. De bestuurder van de achterste auto raakte gewond en is zonder spoed vervoerd. Tevens is deze automobilist aangehouden. Het is niet bekend waarvoor. Berger Vreugdenhil heeft de beide auto's vervoerd. (Foto's: Peter Looij)

TDV6C4.jpeg

Rto2E2.jpeg

K3VUfR.jpeg

rIZVmO.jpeg

cQpVuT.jpeg