Nieuwsflits week 4

kop nieuwsflits

thumb 4Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 4 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 22 januari:

Leidschendam – Omstreeks kwart voor vier vanmiddag kwamen op de Veurse Achterweg een scooterrijder en een fietser met elkaar in botsing. De fietser raakte gewond. Omstanders verleenden eerste hulp. De fietser is door het ambulandepersoneel onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Sander van der Meule)

WT3VxK.jpeg

llr4Aa.jpeg

Bleiswijk - Even voor half vijf vond er op de Nieuwe Hoefweg/N209 een aanrijding plaats tussen een SUV en een motor. De SUV kwam van de parallelrijbaan en wilde de N209 op slaan. Op dat moment haalde de motorrijder net een auto in die rechtsaf wilde, de parallelrijbaan op. Motor en SUV kwamen hierop met elkaar in botsing. De motorrijder is onderzocht in de ambulande, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

9kShAE.JPG

Kocqhh.JPG

SXyls9.JPG

gYYAkv.JPG

MD05iU.JPG

Nootdorp - Omstreeks tien uur vanavond raakte een persoon gewond bij een ongeval in het Hippisch Centrum aan de Oudeweg. Ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn ter plaatse gegaan. De traumahelikopter is geland nabij het Hippisch Centrum. Het slachtoffer is op een vacuümmatras gefixeerd en daarna met spoed vervoerd naar het HMC/Westeinde ziekenhuis in Den Haag. De arts van het MMT is meegereden en is bij het ziekenhuis opgehaald door de traumahelikopter. (Foto's: Roy Wolters)

NQcRvB.JPG

4qAFBd.JPG

NscHMJ.JPG

5CwIVJ.JPG

2wDEWs.JPG

Woensdag 24 januari:

Den Haag - Om even over half elf vanmorgen werd de tankautospuit van kazerne Loosduinen gestuurd naar de Albert Heijn aan De Stede. Daar was buiten de winkel een gaslekkage ontstaan op een plek waar eerder werkzaamheden waren geweest. Stedin zou ter plaatse komen om het lek te dichten. (Foto's: Ivar Gieles)

UEBK1W.JPG

nPkgAO.JPG

jn8ez2.JPG

Den Haag - Op de Melis Stokelaan komt een personenauto voor tram 9 terecht. Er zijn geen gewonden, maar de auto loopt forse schade op (foto's: Nick van Mourik)

OEobw9.JPG

WmsvDN.JPG

5hdn2K.JPG

Den Haag -  Op de Laan van Meerdervoort gaat het stoken iets te goed. Er ontstaat een schoorsteenbrand, die na enige tijd ook bovenaan het rookkanaal zichtbaar wordt. De bewoners en omwonenden komen tijdelijk op straat te staan. De brandweer 'veegt' de schoorsteen om het brandende roet uit het rookkanaal te krijgen (Video en foto's: Nick van der Toorn)

tpvn3C.JPG

6XvlZM.JPG

klAs2Y.JPG

pIZZdG.JPG

Donderdag 25 januari:

Zoetermeer - Vanavond omstreeks zeven uur kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de Oostweg nabij het Esso tankstation. Twee rijstroken moesten hierdoor worden afgesloten; het verkeer werd over één rijstrook geleid. Twee inzittenden werden in een ambulance onderzocht, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft beide auto's afgevoerd. (Foto's: Roy Wolters)

ZzCUdt.JPG

rUYSVU.JPG

IJhGnC.jpeg

KgAbnD.JPG

G606PK.JPG

Zoetermeer - Omstreeks tien over elf vanavond is een automobiliste op de Marsmanhove de macht over het stuur verloren. Zij raakte hierop een lantaarnpaal en een boom. De bestuurster kon zelf uit de auto stappen en is door ambulancepersoneel onderzocht. Hierna is zij zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. Een berger heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Roy Wolters)

veoDv5.JPG

zEjeCA.jpeg

FjSRha.JPG

GeZZHW.jpeg

Zc4yZr.jpeg

Wateringen – Op de kruising Heulweg / Harry Hoekstraat raakte vrijdagmiddag twee voertuigen betrokken bij een ongeval. De ambulancedienst heeft ter plaatse een van de inzittende gecontroleerd op verwondingen, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgesleept. Het ongeval is ten gevolge van een voorrangsfout ontstaan. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 9218

w TDK 9221

w TDK 9238

w TDK 9245

w TDK 9246

Zaterdag 27 januari:

Zoetermeer - Politie, ambulancedienst en de brandweer werden omstreeks kwart voor tien vanavond gealarmeerd vanwege een kop-staart aanrijding bovenaan de afrit Zoetermeer-Centrum van de A12 richting Utrecht. Een auto was daar voor de verkeerslichten achterop een andere auto gebotst. Er zat geukking niemand bekneld; alle inzittenden konden de voertuigen zelfstandig verlaten. De brandweer hoefde daarom niemand te bevrijden. Enkele inzittenden zijn in de ambulance onderzocht. De afrit moest enige tijd worden afgesloten. (Foto's: Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

9F9V8e.JPG

mCfzms.JPG

S4KqSP.JPG

UHevOZ.JPG

ccFnP5.JPG

Zondag 28 januari:

's-Gravenzande - Een automobilist is even na één uur vannacht door onbekende oorzaak op de Galgeweg tegen een boom gebotst. De auto raakte zwaar beschadigd. De bestuurder is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

VvsMJg.JPG

5TQ7Kr.JPG

CLQN20.JPG

4jIuVm.JPG

FOt7PA.JPG