Nieuwsflits week 5

kop nieuwsflits

thumb 5Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 5 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 29 januari:

Den Haag – Onbekenden hebben vanavond rond kwart voor acht geprobeerd om op de Haringkade een schaftkeet in brand te steken. De brandweer was er weliswaar op tijd bij, maar de schaftkeet liep aan de buiten- en binnenkant desondanks schade op. (Foto's: Nicky Pronk)

CDJkuB.jpeg

yzxv8a.jpeg

TUS9d1.jpeg

Den Haag - Omstreeks acht uur vanavond is in de Scholstraat een scooterrijder ten val gekomen. Politie, ambulancedienst en MMT zijn ter plaatse gekomen. De traumahelikopter is geland op het grasveld bij het Indië-monument. Het slachtoffer is verzorgd en is daarna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Nicky Pronk en Nick van Mourik)

Foxqzo.jpeg

Dz3kKo.JPG

9ZRJ7f.JPG

jhxvSm.JPG

uK0nPP.JPG

Dinsdag 30 juli:

Den Haag - Op de kruising van de Stevinstraat met de Nieuwe Parklaan kwamen vanmiddag omstreeks drie uur twee voertuigen met elkaar in botsing, die daarbij zwaar beschadigd raakten. Eén inzittende is onderzocht door ambulancepersoneel en is later zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Berger Vreugdenhil voerde beide voertuigen af. (Foto's: Nicky Pronk)

2WLi3s.jpeg

cCArkv.jpeg

yX4zrd.jpeg

Den Haag - Vanavond rond half zeven is een fiets in de brand gestoken in een portiek aan de Jacob Catsstraat. Dit ging met nogal wat rook gepaard. Hierdoor moest een bewoonster van het portiek worden onderzocht op rookinhalatie. De brandweer heeft de brand geblust met een poederblusser en heeft het portiek geventileerd. Wel is opgeschaald naar 'middelbrand'; de bemanning van twee tankautospuiten is kort ingezet. De politie heeft handelend moeten optreden in verband met lastige/vervelende omstanders die onder andere een fotograaf lastig vielen. (Video en foto's: Ferrie van der Geer)

zFxOMK.JPG

jqNTLg.JPG

V883ha.JPG

x3bvDK.JPG

AJYuuQ.JPG

Delft - De bestuurder van een personenwagen raakte dinsdagavond gewond bij en eenzijdig ongeval, het slachtoffer kwam door nog onbekende oorzaak tot stilstand tegen een Rimpelbuisobstakelbeveiliger. (Foto's: Roy Wolters)

TK8VeB

VKmRHO

ZYBGNv

Woensdag 31 januari:

Rijswijk - Op de kruising van de Steenvoordelaan met de Generaal Spoorlaan kwamen vanmiddag omstreeks tien voor drie een fietser en een personenauto met elkaar in botsing. De fietser is in de ambulance verzorgd en is daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Sven Poeze)

90DNi6.jpeg

DL6P60.jpeg

ia5ETl.jpeg

Donderdag 1 februari:

Den Haag - De nieuwe maand begint slecht voor een fietser. Op de kruising Nieboerweg/Houtrustweg wordt hij aangetikt door een auto. Na behandeling ter plaatse vervoert de ambulance de man (zonder spoed) naar het ziekenhuis (foto's: Nicky Pronk)

pvFh0P.jpeg

TxUonS.jpeg

Den Haag -  Op de Benoordenhoutseweg raakt een personenauto de achterkant van een vrachtwagen. De chauffeur daarvan merkt niets en rijdt weer weg als het licht op groen springt. De bestuurder van de personenauto wordt zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (foto's: Machiel Janssen)

F4zby6.jpeg

GyxMAl.jpeg

Vrijdag 2 februari:

Den Haag - De politie is vanavond met een aantal eenheden in de Zwetstraat op zoek geweest naar een inbreker. Hierbij werd ook de hulp ingeroepen van een politiehond en van de politiehelikopter. Ondanks de inspanningen van de politiemensen is er geen inbreker aangetroffen. (Foto's: Bob van Keulen)

w D85 1187

w D85 1190

w D85 1192

Zaterdag 3 februari:

Nootdorp - Ook op de Gildeweg, bij het pand van 'Het Witte Paard', heeft de politie net na middernacht met meerdere eenheden gezocht naar (een) inbreker(s). Ook hier werden ze niet aangetroffen. (Foto's: Roy Wolters)

w IMGL3826

w IMGL3832

w IMGL3854

w IMGL3860

w IMGL3874

Poeldijk - Ambulancedienst en Mobiel medisch Team werden vanmorgen rond kwart over tien gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een aonng aan de Julianastraat. De traumahelikopter was geland op een veldje nabij de Vredebeststraat. De patiënt is met spoed vervoerd naar het HagaZiekenhuis aan de Leyweg in Den Haag. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Sven Poeze en Fred van der Ende)

qvDXzI.JPG

2rd8qR.jpeg

y2Ygnh.JPG

0vbdEH.jpeg

Leidschendam / Den Haag - Op de kruising Westvlietweg met het Schrepelpad komen een personenauto en een scooter met elkaar in botsing. Mogelijk heeft het feit dat de verkeerslichten niet werken bijgedragen aan het ontstaan van de aanrijding. De bestuurder van de scooter wordt uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Rene Hendriks)

6zzhrB.JPG

9tnagB.JPG

Ta4sno.JPG

Zoetermeer - Vanmiddag vond er op de kruising van de Amerikaweg met de Buytenparklaan een aanrijding plaats tussen een auto en een scooter. De scooterrijder is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

PyCCjC.JPG

iWsW4E.JPG

YDlWHQ.JPG

7kk7UL.JPG