Nieuwsflits week 6

kop nieuwsflits

thumb 6Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 6 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 5 februari:

's-Gravenzande – De brandweer is in de nacht van zondag op maandag uitgerukt voor een brand in een woning aan de Naaldwijkseweg in 's-Gravenzande. Bij aankomst van de brandweer bleek er rookontwikkeling uit het dak waarneembaar te zijn, maar de exacte locatie van de brand werd niet direct duidelijk. Na ongeveer een uur kon de brandweer de brand die zich in het schoorsteenkanaal bevond blussen. (Foto's: Daan van den Ende)

Ijo6HT.JPG

u4TagC.JPG

5uxyr8.JPG

BSMU7u.JPG

Woensdag 7 februari

Wateringen - Op de Dorpskade komt een fietser ten val, omdat er een steen op de rijbaan is neergelegd. De traumahelikopter wordt ook gealarmeerd, maar blijkt niet noodzakelijk. De onfortuinlijke fietser wordt naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Tim de Kleijn)

Xw8nAO.jpeg

qvwnB0.jpeg

Nbbnfr.jpeg

Vrijdag 9 februari:

Wassenaar - Vanmorgen om even voor negen uur is een automobiliste de macht over het stuur verloren in de bocht van de N44 naar de Papeweg. De auto liep daarbij flink wat schade op. Voor zover bekend vielen er geen gewonden. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC02561

w DSC02568

Den Haag - Vanavond rond zeven uur is er brand ontstaan onder de motorkap van een geparkeerde auto aan de Hertenrade. De tankautospuit van kazerne Loosduinen kwam ter plaatse en de brandweerlieden hebben het brandje geblust. De motor liep veel schade op door de brand. (Foto's: Nick van Mourik)

e9kxf5.JPG

AR5FIT.JPG

dPbnIE.jpeg

5dsZXp.JPG

EKI26r.JPG

Zaterdag 10 februari:

Naaldwijk - Op de Grote Achterweg vond vanmiddag rond tien voor vier een kop-staart aanrijding plaats tussen drie voertuigen. Enkele inzittenden zijn onderzocht door het ambulancepersoneel, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. Twee kinderen kregen van de hulpverleners een zogenaamd 'troostbeertje' uitgereikt in verband met de schrik. Berger Vreugdenhil heeft één auto afgevoerd. (Foto's: Sven Poeze)

wTYGWy.jpeg

XhvGCy.jpeg

QXFhJ9.jpeg

vl9Im0.jpeg

pdLhiP.jpeg

Zondag 11 februari:

Wassenaar - Op de Noordelijke Randweg/N14 is vannacht rond half vier een auto over de kop geslagen tussen de Spoortunnel en de Bezuidenhoutseweg. Het is niet bekend wat de toedracht was van het ongeval. De bestuurder heeft moeten blazen en daaruit bleek dat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Rene Hendriks)

lG7vwg.JPG

nB6mR5.JPG

ZvvUsl.JPG