Nieuwsflits week 7

kop nieuwsflits

thumb 7Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 7 in de regio hebben afgespeeld.

 

Zaterdag 17 februari:

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch team zijn aan het einde van de ochtend ingezet voor een medische noodsituatie in een flat aan de Breezandstraat. De traumahelikopter is geland op een speelveldje in de Duivelandsestraat. De patiënt is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

w breezandstraat1

w breezandstraat2

De Lier - Brandweereenheden van kazerne De Lier werden aan het einde van de middag met spoed gestuurd naar het terrein van een bedrijf aan de Kasteelweg in verband met een mogelijk gaslek. Het bleek om een defecte huisdrukregelaar te gaan. Westland Infra is ter plaatse gekomen om het euvel te verhelpen. (Foto's: Sven Poeze)

4HiTJ2.jpeg

Q6phd1.jpeg

eyKxl3.jpeg

ZH2IDv.jpeg

Den Haag - Voertuigen van kazernes Loosduinen en Archipel werden even na zes uur vanavond gestuurd naar de Arabislaan voor een melding brand in de woning; er zou rook in de woning hangen. Na enig onderzoek werd er inderdaad rook geconstateerd, mogelijk veroorzaakt door een pannetje op het vuur. De brandweerlieden hebben de woning geventileerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

U9DxM4.JPG

GYi6HF.JPG

tGXiMn.JPG

kw2njE.JPG

Wassenaar – Een auto raakte vanmiddag  in brand op de parallelbaan van de N44/Rijksstraatweg. De brandweer was er snel bij, maar de auto is total-loss (Foto's: Herman van der Woude)

stRdwp.JPG

gWF1kl.JPG

CX4a3i.JPG

Den Haag - Op de kruising Troelstrakade/Melis Stokelaan komen twee scooters met elkaar in botsing. In eerste instantie werd het mobiel medisch team opgeroepen, maar hun inzet werd weer geannuleerd. Eén scooterbestuurder werd vervoerd (foto's: Rene Hendriks)
zk2sY8.JPG

vBXNeV.JPG

vrhdR3.JPG

H8IqoE.JPG

Zondag 18 februari:

Schipluiden - Op de A4 richting Amsterdam, ter hoogte van Schipluiden, is vannacht rond vijf uur een auto achterop een andere auto gebotst. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. Er moest één rijstrook worden afgesloten, maar gezien het tijdstip leverde dat nagenoeg geen hinder op. Berger Vreugdenhil heeft beide voertuigen afgevoerd. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

7kDzv2.JPG

9OcRu8.JPG

mk2p4f.jpeg

Edv1Jw.JPG

Naaldwijk - De bestuurder van een Duitse camper die op de Burgemeester Elsenweg/N213 langs de kant even een pitsstop maakte, merkte tot zijn grote schrik dat het voertuig door het gewicht diep in de berm was weggezakt. Het voertuig kon daardoor geen kant meer op. Berger Vreugdenhil bood uitkomst en heeft de camper weer vlotgetrokken. De bestuurder bracht een verrassingsbezoek aan familie in het Westland en kon na dit avontuur verder met het leuke deel van de verrassing! Er is nog een ambulance ter plaatse geweest. Het is onduidelijk om welke reden dat was. Er is in elk geval niemand vervoerd. (Foto's: Sven Poeze)

ITdruz.jpeg

hVQe2T.jpeg

tQU61o.jpeg

6eyqk5.jpeg

Qf1aI3.jpeg