Nieuwsflits week 8

kop nieuwsflits

thumb 8Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 8 in de regio hebben afgespeeld.

 

Dinsdag 20 februari:

Leidschendam - Op het Wilsveen raakt een auto van de weg en komt in een greppeltje tot stilstand. De bestuurster is geschrokken, maar blijkt ongedeerd. Gezien de leeftijd (bouwjaar 1999) is de auto vermoedelijk total-loss (foto's: Rene Hendriks)
tUOiAX.JPG

hENxKl.JPG

ePYtrf.JPG

ohYpJI.JPG

Den Haag - Op de Oude Haagweg kwamen rond kwart voor vijf vanmiddag een motorrijder en een bedrijfswagen met elkaar in botsing. Daarbij is ook nog een geparkeerde auto geraakt. De motorrijder raakte gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Oude Haagweg was enige tijd afgesloten tussen de Groen van Prinstererlaan en de Liszstraat. (Foto's: Nick van der Toorn)

tir1bs.JPG

8ZVrUt.JPG

pGt4i1.JPG

UC4Mmj.JPG

70fDCC.JPG

Rijswijk - Even na zes uur vanavond kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de Huis te Landelaan, tussen de Dr. H. Colijnlaan en de Karel Doormanlaan. Eén van de auto's is daarna tegen een boom gebotst. De inzittende daarvan is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

tAsF8C.JPG

O6IhNp.JPG

JErj4N.JPG

t21Eyb.JPG

ufZSin.JPG

Donderdag 22 Februari

Den Haag – Een trambestuurder van lijn 9 in de richting van Vrederust moest vanmiddag ter hoogte van de Loevesteinlaan door nog onbekende oorzaak een noodstop maken. Een van de passagiers kwam hierdoor ongelukkig ten val. De ambulancedienst heeft het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan de opgelopen verwondingen. De tramlijnen 9 en 16 hebben door het incident korte hinder ondervonden. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 9639

w TDK 9646

w TDK 9644

w TDK 9648

Schipluiden - Een scooterrijder kwam vanavond rond tien voor half negen op de Rotterdamseweg door onbekende oorzaak ten val en raakte gewond. Ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse. Na vwerzorging in de ambulance is de scooterrijder met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Ferrie van der Geer)

QZRkzU.JPG

W7ef9M.JPG

yepfDz.jpeg

Ai27bc.JPG

Vrijdag 23 februari:

Rijswijk - Op de A4 in de richting van Rotterdam, kwamen vanmiddag rond half twee ter hoogte van Rijswijk een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing. Eén persoon is inde ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. Door de aanrijding moesten twee rijstroken worden afgesloten. (Foto's: Nick van Mourik)

4o9BVK.JPG

QqGtKc.JPG

zAIiPW.JPG

b4kl4c.JPG

P2GGzJ.JPG

Den Haag - Vanmiddag rond kwart voor drie ontstond er op de Laan van Wateringse Veld een kop-staart aanrijding waarbij drie auto's waren betrokken. Eén inzittende moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. De weg was enige tijd afgesloten tussen de Erasmusweg en de Noordweg. (Foto's: Nick van Mourik)

HmowjZ.JPG

56Jq1D.JPG

yaUWOQ.JPG

083vih.JPG

Zaterdag 24 Februari:

Den Haag - Bij een gezamelijke winkel van de Intertoys en Xenos aan de Spuistraat ging zaterdagmiddag een brandmelder af. Omdat het een zoektocht was naar de oorzaak van de brandmelding, werd het personeel van twee tankautospuiten ingezet. Hierdoor werd er opgeschaald naar 'middelbrand'. Echter is er uiteindelijk geen brand(haard) aangetroffen en kon de brandweer weer retour kazerne. (Foto's: Nick van der Toorn)

2WkZ5W.jpeg

yUcgga.JPG

EaGlDW.JPG

Den Haag - De Visserijbuurt in Scheveningen wordt de laatste weken geplaagd door brandjes, die allemaal lijken te zijn aangestoken. Zo ontstond er donderdag 8 februari 's-nachts brand in een geparkeerde camper in de Sleepnetstraat. In verband met dit alles werd zelfs een buurtwacht ingesteld. Dat kon niet verhinderen dat vanavond brand ontstond in een ondergrondse afvalcontainer in diezelfde Sleepnetstraat. Rond kwart voor acht werd de brand gemeld en de tankautospuit van kazerne Scheveningen werd erop uit gestuurd om de brand te blussen. Dat betekent het volhozen van de container. De politie vraagt getuigen zich te melden op 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. (Foto's: Roy Wolters, Sven Poeze en Nick Pronk)

GmLHYX.JPG

46Z6Zw.JPG

srCSvn.JPG

UcYsdO.JPG

HFkZTy.jpeg

Zondag 25 februari:

Den Haag - De politie is vannacht in de Hortensiastraat op zoek geweest naar een persoon, mogelijk een inbreker. Om ook op het dak te kunnen zoeken is de brandweer ter plaatse gekomen met een hoogwerker. Twee agenten zijn in het bakje van de hoogwerker mee omhoog gegaan en hebben op het dak gekeken. Maar ook daar werd niemand aangetroffen. (Foto's: Nick van der Toorn)

JhwFps.JPG

XdCadq.JPG

DHru5J.JPG

SW4h06.JPG

ltepOV.JPG