Nieuwsflits week 9

kop nieuwsflits

thumb 9Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 9 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 26 februari:

Rijswijk - Maandagavond heeft er korte tijd brand gewoed in een woning aan de Leliestraat in Rijswijk. De brand brak rond kwart voor negen uit. De brandweer ging na de melding met meerdere eenheden met spoed ter plaatse. De brand was snel onder controle, twee woningen hebben schade opgelopen door de brand. (Foto's: Daan van den Ende)

P7Tc6R.JPG

ZB0HtF.JPG

ElqprE.JPG

A4v730.JPG

Dinsdag 27 Februari:

Den Haag – De bestuurder van een personenwagen raakt dinsdagochtend gewond bij en eenzijdig ongeval op het Erasmusplein. Het slachtoffer raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal. De ambulancedienst heeft het slachtoffer te behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. (Foto’s: Ivar Gieles)

bpaNBu

LiUrz2

OhuHRC

Dinsdag 27 februari:

Rijswijk - Om even na vijf uur vanmiddag werd de tankautospuit van kazerne Rijswijk gealarmeerd voor een buitenbrand op de Paul van Vlietlaan; daar stond onder andere een bankstel in de brand. De brandweerlieden hebben de brand snel weten te blussen. Behalve een bankstel ging ook een fiets in de vlammen op. (Foto's: Sven Poeze)

nnWKLO.JPG

cqOiF8.JPG

Fhloic.JPG

IV9mEL.JPG

iRaDsu.JPG

Donderdag 1 maart:

Den Haag - Om even na negen uur vanavond heeft er een frontale botsing plaatsgevonden tussen twee auto's in de Van Musschenbroekstraat. Eén van de auto's was vanaf de Rijswijkseweg de Van Musschenbroekstraat ingeslagen en kwam op de verkeerde rijbaan terecht. Er is één inzittende in de ambulance verzorgd, maar die hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

RLeU0l.JPG

bOFDW3.JPG

AzyRMR.JPG

WNLfEF.JPG

QeDO2D.jpeg

Vrijdag 2 maart:

Bleiswijk - Op de Spectrumsingel is vanavond rond elf uur een auto door gladheid van de weg gegleden en zijdelings tegen een boompje gebotst. De auto liep daarbij veel schade op en één inzittende moest in de ambulance (uit Haaglanden) worden verzorgd. Het slachtoffer is zonder spoed naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Brian Roeten en Roy Wolters)

nS41EV.jpeg

INGVh5.JPG

AdKnYU.JPG

rTYU54.JPG

5vSru1.JPG

Zaterdag 3 maart:

Delft - Ook op de Buitenhofdreef speelde de gladheid een automobilist parten. Deze botste daar frontaal op een verkeerspaal. Voor zover bekend vielen daarbij geen gewonden. (Foto's: Roy Wolters)

XRK5xE.JPG

xjvgxf.JPG

pjixlw.JPG

Den Haag - Een tramstel van lijn 15 kwam rond half vijf vanmiddag op de kruising van de Bezuidenhoutseweg met de Rijnstraat in botsing met een personenauto, waarvan de bestuurder geen voorrang had verleend. De vier inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij. (Foto's: Donny Kooistra en Daan van den Ende)

mcDLdX.JPG

VErh6J.JPG

8nzd0v.JPG

s75s4g.JPG

Hgoreg.JPG

Den Haag - Om even voor zeven uur vanavond is op de Boomsluiterskade een auto in het water gerold. Vermoedelijk heeft de auto niet op de handrem gestaan. Er zaten geen personen in de auto op het moment van te water raken. De gealarmeerde brandweer heeft verder geen onderzoek gedaan. Een bergingsbedrijf heeft de auto weer op het droge getild. (Foto's: Donny Kooistra)

2QLeH5.JPG

Q7oFpo.JPG

3OG5XL.JPG

x5McGy.JPG

Zondag 4 maart:

Nootdorp - Even voor half zeven vanavond werd een schoorsteenbrand gemeld in een woning aan het Elzenhof. Er stond inderdaad een schoorsteen aardig te roken en te vonken. De brandweer heeft de schoorsteen geramoneurd. (Foto's: Olav Spa en Roy Wolters)

RNe6nj.JPG

rUgCpx.JPG

XKpPfY.JPG

JoGe2N.JPG

45tTQ3.JPG