Nieuwsflits week 10

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 10 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 6 maart:

Den Haag - De hulpdiensten rukten vanmiddag rond twee uur massaal uit vanwege een medische noodisutatie in een woning aan de Mient. Behalve de ambulancedienst kwam ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ter plaatse. De helikopter is elders op de Mient geland. De patiënt is door de brandweer met behulp van de hoogwerker naar beneden gehesen. Daarna is deze met spoed en onder motorbegeleiding vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Nick van der Toorn)

DpSd3Y.JPG

eRKkwH.JPG

eAJBvg.JPG

jztNzO.jpeg

Den Haag - Ook dinsdagavond was de inzet van het MMT noodzakelijk bij een medische noodsituatie in een woning. Ditmaal op de Loevesteinlaan. De traumahelikopter is voor deze gelegenheid geland op een veld aan de Guntersteinweg en is door onze fotograaf naar de betreffende woning vervoerd. De patiënt is met spoed overgebracht naar het HagaZiekenhuis op de Leyweg; de MMT-arts is met de ambulance meegereden. Het MMT kon hierna gelijk door naar een volgende inzet. (Foto's: Nick van Mourik)

2bmLhZ.JPG

wKzQ8R.JPG

icR233.JPG

ufgZHk.JPG

DpWGEe.JPG]
Woensdag 7 maart:

Wateringen - Bij een kop-staart aanrijding op de N211/Wippolderlaan, tussen de afrit van de A4 en de kruising met de N222, waren woensdagmiddag meerdere voertuigen betrokken. Enkele personen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht, maar geen van de inzittenden hoefden uiteindelijk naar het ziekenhuis. Meerdere voertuigen hebben veel schade opgelopen. Tijdens het incident was eén rijstrook dicht en daardoor ontstond flinke hinder voor het overige verkeer. (Foto's: Tim de Kleyn)

sYDFPm

slZgkK

wkP4kN

Delfgauw - Omstreeks half vier vanmiddag ontstond er op de N470, tussen Delft en Pijnacker, een kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen. Deze voertuigen raakten daarbij zwaar beschadigd. Er is één inzittende onderzocht in de ambulance, maar die hoefde niet te worden vervoerd. De rijbaan richting Zoetermeer was enige tijd afgesloten als gevolg van het ongeval. De voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. (Foto's: Olav Spa)

66BZfj.JPG

141YIz.JPG

ZvMtx8.JPG

3GXic2.JPG

ZAw3Q7.JPG

Vrijdag 9 maaart:

Den Haag - Om even voor half twaalf vanavond kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Prinses Beatrixlaan en de Schenkkade. Eén inzittende liep verwondingen op en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Beide auto's liepen fotse schade op. (Foto's: Brian Roeten)

1ZSR9B.jpeg

N2qRld.JPG

gPUKcQ.JPG

1nhscH.jpeg

51AwF1.JPG

Zaterdag 10 maart:

Wassenaar - De brandweer rukte vanmorgen rond kwart voor elf uit voor een brandmelding in een verzorgingstehuis aan de Stoeplaan. Bij aankomst bleek er op één van de kamers iets te zijn misgegaan bij het opwarmen van voedsel in de magnegtron. Hierdoor was de kamer onder de rook komen te staan. De brandweer heeft de kamer geventileerd. Er is één persoon in de ambulance onderzocht op rookinhalatie. (Foto's: Arthur van Wezel)

J4Wwnx.jpeg

Qdfl9O.jpeg

n4edvs.jpeg

Zondag 11 maart:

Delft - Niet lang na de autobrand in de Zuidwoldestraat in Den Haag, werd om even voor twee uur een nieuwe voertuigbrand gemeld, ditmaal op het kruithuispad. Bij een fietsenstalling bij station Delft-Zuid stond een scooter in brand. De tankautospuit van kazerne Delft werd hier op afgestuurd, maar de scooter is helaas geheel uitgebrand. Ook hier ligt brandstichting voor de hand. (Video en foto's: Nick van der Toorn)

GEr9cX.JPG

TEFw23.JPG

yVLoL7.JPG

SeJBV0.JPG

h0BXvy.JPG

Voorburg - Zondagavond heeft er korte tijd brand gewoed in een woonruimte van verzorgingstehuis 'De Mantel' aan de Klaverweide in Voorburg. De brand was snel onder controle. Er zijn geen gewonden gevalen bij de brand. Over de schade die de brand heeft aangericht is niks bekend. (Foto's: Nick van der Toorn)

ID4rIm.JPG

4WjMGp.JPG

WKmMZA.JPG