Nieuwsflits week 11

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 11 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 12 maart:

Scheveningen - Op de Westduinweg begint de week slecht voor de bestuurster van een bromfiets. Zij botst met een (vermoedelijk afslaande) auto en komt ten val. De ambulance vervoert haar naar het ziekenhuis; en de politie neemt de brommer mee. (Foto's: Nicky Pronk)

W3QxK2.jpeg

LfpZvU.jpeg

JjGjqK.jpeg

V01lZT.jpeg

Leidschendam - Op het parkeerdak t.h.v. de Albert Heijn komen twee auto's met elkaar in botsing. De bijrijder van één van de auto's wordt naar het ziekenhuis vervoerd; en de auto is total-loss (foto's: Rene Hendriks)

EIJSk2.JPG

IXwEFX.JPG

kLKYuk.JPG

lcZhZV.jpeg

W67DkM.JPG

Den Haag - Een maaltijdbeziorger is vanavond rond elf uur met zijn scooter in botsing gekomen met een personenauto op de kruising van de Parallelweg met de Koningstraat. De scooterrijder werd in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. Een collega heeft de scooter meegenomen. (Foto's: Roy Wolters)

H2EtPa.JPG

oFaeNI.JPG

54SWtW.JPG

s1rgn4.JPG

wxqkzA.JPG

Dinsdag 13 maart:

Delft - Een automobilist is vannacht op de A13, op de rijbaan richting Den Haag, tegen de vangrail gebottst en daarna in botsing gekomen met een passerende vrachtwagen. De automobilist is in de ambulance onderzocht. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Er moest daarna een spoedreparatie aan de vangrail plaatsvinden. (Foto's: Olav Spa)

8xnIs5.JPG

vwGRbO.JPG

QTPkYK.JPG

PCJRjQ.JPG

y0F0rE.JPG

Woensdag 14 maart:

Den Haag - Op de kruising tussen de Vaillantlaan en de Parallelweg heeft woensdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Een van de bestuurders is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De politie heeft beide partijen geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. (Foto's: Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

CIL6fs.JPG

l2X4wh.JPG

w5sL6Q.JPG

RPG2P4.JPG

Den Haag - Op de Zoetermeerse rijweg raakt (ter hoogte van de Barbeeldam) een auto van de weg en komt in de sloot tot stilstand. De bestuurder komt met de schrik vrij, maar wordt voor de zekerheid even gecontroleerd door de bemanning van de gewaarschuwde ambulance. De brandweer trekt de auto met de lier weer op het droge (foto's: Fred Wolters)

6yYZkv.JPG

yfmxQy.jpeg

Zaterdag 17 maart:

Naaldwijk - Een automobilist is vanmiddag - vermoedelijk door te snel rijden - op de Vierschaar de macht over het stuur verloren en van de weg geraakt. De auto belandde daarop tegen een kas. Het voertuig is door een berger afgevoerd. De inzittenden reageerden nogal agressief tegen omstanders/fotografen. Het is niet bekend of er drank in het spel was.

0dUMBj.jpeg

OePllI.jpeg

jCpCEU.jpeg

Zondag 18 maart:

Den Haag - De traumahelikopter met het Mobiel Medisch team werd vandaag een zestal keren gealarmeerd voor een medische noodsituatie in Den Haag. Vanmorgen rond tien uur was de komst gewenst bij een medische noodsituatie in een woning aan de Laan van Wateringse Veld. Voor de tweede keer binnen een week mocht één van onze fotografen voor het vervoer zorgen vanaf de landingsplaats naar de locatie van het incident. (Foto's: Ivar Gieles)

2tStJ7.JPG

aYbqXD.JPG

jnn3aR.JPG

Vanmiddag was de komst van het MMT gewenst in verband met een schietpartij op de Melis Stokelaan. Even later werd het MMT gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Meppelweg. De brandweer was daar ook, om de patiënt af te hijsen. (Foto's: Martin van Oostveen)

MZrBKz.JPG

qGWL7h.JPG

AU2H06.JPG

Verder was de komst van het MMT nog gewenst op de Escamplaan, de Rubensstraat en in de Van Diepenburchstraat. In elk geval in de Rubensstraat en de van Diepenbuchstraat is de komst van het MMT later geannuleerd.