Nieuwsflits week 30 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 30

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 30 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 23 juli:

Delft - De brandweer maakte vanmiddag korte metten met een brandje in een plantenbak op een balkon van een flatwoning aan de van Kinschotstraat. Met een fikse straal hogedruk werd de plantenbak extra 'bewaterd'. De hoogwerker is nog ingezet voor de nacontrole. (Foto's: Daan van den Ende)

N2H6nV.JPG

bsiwrd.JPG

M017S0.JPG

Uesbau.JPG

7mxwMn.JPG

Den Haag - In de Bosjes van Poot aan de Nieboerweg is vanavond brand ontstaan nabij een wandelpad. Wandelaars hebben het vuur proberen te doven en hebben de brandweer gebeld. De bemanning van de tankautospuit van kazerne Scheveningen hebben de vlammen uiteindelijk gedoofd. (Foto's: Denice Willems en Nick van Mourik)

vwNEFm.jpeg

rbKw67.JPG

i5h12k.JPG

lRE8th.JPG

6OcYgX.JPG

Dinsdag 24 juli:

Den Haag - Vanmiddag om even voor één ur kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Savornin Lohmanlaan met de Machiel Vrijenhoeklaan. Een automobilist die vanaf de Sportlaan linksaf sloeg naar de Savornin Lohmanlaan heeft waarschijnlijk geen voorrang verleend aan een auto die uit de richting van Kijkduin kwam. Enkele personen zijn onderzocht in de ambulance. Het is niet bekend hoeveel van hen er uiteindelijk zijn vervoerd. (Foto's: M. Tuijnman, Rutger Rijntjes en Nick van Mourik)

vvEx9O.jpeg

lv2O3m.jpeg

6w1qZu.JPG

TtW5Sa.JPG

0t6MvB.JPG

Den Haag - Rond kwart vooer vier vanmiddag zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Groot Hertoginnelaan met de Waldeck Pyrmontkade. De schade was groot, maar na onderzoek in de ambulance bleek dat geen der inzittenden mee naar het ziekenhuis hoefde. (Foto's: Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

4G32Ep.JPG

zPLkLt.JPG

CIYtWX.JPG

ltDwsp.JPG

gkmCrg.JPG

Delft - Op het Vorrinkplein is om even voor half vijf een geparkeerde auto het water in gereden. De eigenares keek behoorlijk op haar neus toen dit nieuws aan haar werd medegedeeld. De oorzaak kan een niet (genoeg) aangetrokken handrem zijn maar kan ook een technisch euvel aan de auto zijn. De auto is door een bergingsbedrijf uit het water gehaald. (Foto's: Rene Hendriks)

BCSrht.JPG

sZw6t1.JPG

mEsFpp.JPG

wg0UjW.JPG

Nx3vKc.JPG

Wateringen - Een groepje jongeren gedroeg zich gisteravond erg vervelend naar personeel en andere bezoekers van zwembade 'De Waterman' aan de Dorpskade. Uiteindelijk heeft het personeel de politie erbij gehaald en die heeft één persoon aangehouden en meegenomen naar het bureau. (Foto's: Tim de Kleyn)

y3DRZC.JPG

6Nfgyf.JPG

gfBMwe.JPG

qUNK7Q.JPG

Woensdag 25 juli:

Delft - Op een parkeerplaats aan de Eisenhowerlaan heeft vannacht brand gewoed in een geparkeerde auto. De brandweer heeft het brandje geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. (Foto's: Roy Wolters)

RjGq8P.JPG

uRHRTQ.JPG

6ExfzH.JPG

Rph1Vx.JPG

Den Haag - Een auto en een fietser kwamen vanmiddag rond vijf uur met elkaar in botsing op de kruising van de Zichtenburglaan met De Werf. De fietser kwam daarbij tegen de voorruit van de auto terecht. Na onderzoek in de ambulance bleek dat de fietser niet vervoerd hoefde te worden. (Foto's: Ferrie van der Geer)

TADeDJ.jpeg

tXok49.jpeg

Kak0SE.jpeg

USGBO0.jpeg

Den Haag - Om even voor zes uur vanmiddag werd op een zebrapad op de Monstersestraat, ter hoogte van de Uitenhagestraat, een voetganger aangereden door een scooterrijder. De voetganger raakte daarbij gewond. Ambulancedienst en MMT zijn gealarmeerd, maar de inzet van het MMT werd gecanxeld. De voetganger is in de ambulance verzorgd en naar een ziekenhuis vervoerd. De Monstersestraat was enige tijd afgesloten in verband met het ongeval. (Foto's: Sander Paardekooper)

I5D0Fn.JPG

dJaups.jpeg

Rw6vf0.JPG

aey4pA.JPG

hDCimZ.JPG

Den Haag - Vanavond kreeg de brandweer een melding van een voertuigbrand op de Loosduinsekade. Toen de tankautospuit ter plaatse kwam bleek dat er op de kruising met de Apeldoornselaan een scooter in brand stond. De brand was snel geblust, maar de scooter was totaal vernield. (Foto's: Daan van de Ende)

UTNeEe.JPG

Ksq4h0.JPG

BFS4RF.JPG

QXFt0m.JPG

4I5RX5.JPG

Vrijdag 27 juli:

Rijswijk - Op de Haagweg richting Hoornbrug is op de hoofdrijbaan ene motorrijder achterop een personenauto gebotst. De motorrijder is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Verkeer is tijdelijk omgeleid via de parallelweg. (Foto's: Ferrie van der geer en Sander Paardekooper)

WAxc7p.JPG

32xTdf.JPG

Auikjg.JPG

IkGIPv.jpeg

Zaterdag 28 juli:

Den Haag - De wind die vandaag opstak na een zeer warme en droge periode zorgde ervoor dat een flinke tak af brak van een boom op de Valkenboskade. De tak is op een auto gevallen en heeft veel schade veroorzaakt. Gelukkig werden er geen voorbijgangers geraakt. De brandweer heeft de tak in stukken gezaagd. De Valkenboskade was deels afgesloten vanwege dit incident. (Foto's: Nick van der Toorn)

Qd380d.JPG

YUeAK1.JPG

03WTmK.JPG

YJTfNF.JPG

EAuvRZ.JPG

Den Haag - De harde wind zorgde er vanmiddag ook voor dat een dikke boomtak gevaarlijk laag boven het wegdek van de Gaslaan kwam te hangen. Om ongelukken te voorkomen heeft de brandweer de straat afgezet en is vanuit een hoogwerker de tak eraf gezaagd. Brandweermensen hebben de tak vervolgens in kleinere stukken gezaagd. (Foto's: Nick van der Toorn)

rq5bga.JPG

ZFZ8yG.JPG

wCT6M2.JPG

urLQJo.JPG

4KA3fP.JPG