Nieuwsflits week 51

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 51 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 17 december:

Wateringen – Bij een ongeval op de Wippolderlaan/N211 in de richting van de A4 is maandagmiddag een persoon gewond geraakt.De bestuurder van de personenwagen was door nog onbekende oorzaak tegen een autoambulance gebotst. De ambulancedienst heeft het slachtoffer ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft het voertuig afgevoerd. (Foto’s: Tim de Kleijn)

hGC5uO.jpeg

h9S90y.jpeg

T08dKy.jpeg

JBSjwE.jpeg

Den Haag - Vanmiddag rond vier uur heeft op de Kerketuinenweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een koeriersbus. Beide voertuigen liepen daarbij zware schade op en de Kerketuinenweg was tijdelijk afgesloten tussen Dedemsvaartweg en Zichtenburglaan. Enkele personen zijn onderzocht in de ambulance. (Foto's: Sven Poeze)

7FfJxl.JPG

VNSO7v.jpeg

wZ0sSs.jpeg

GePDcO.jpeg

iwNG3I.JPG

Den Haag – Op de Oude Haagweg, ter hoogte van de Laan van Eik en Duinen, kwamen vanavond een fietser en een scooter met elkaar in aanrijding. De bestuurster van de scooter raakte bij het ongeval lichtgewond en werd per ambulance (zonder spoed) naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de fiets is door de politie aangehouden in verband met het rijden onder invloed (Video & foto’s: Nick van der Toorn)

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

kyH5Ll.jpeg

oxlFCn.JPG

FkFJxm.JPG

Dinsdag 18 december:

Zoetermeer - Een voorbijganger zag vanmiddag rond kwart over twaalf een ram in een sloot aan de Schapenweide staan en deze kon er niet zelf uit komen. De brandweer werd gebeld en een brandweerman heeft de ram op de kant gezet. De ram was zo verzwakt dat ie op de kant meteen door z'n poten zakte. De brandweer heeft de ram ingepakt met warmtefolie en toen de herder er eenmaal was, heeft de ram weer een voorzichtige poging gedaan om op te staan. Hoe het nu is gesteld met de ram is niet bekend. (Foto's: Martin van Oostveen) 

6uD51g.jpeg

Psdv4s.jpeg

RsSNmI.jpeg

f4IY5M.jpeg

rgklze.jpeg

Leidschendam - Op de A4, tussen Leiden en Leidschendam, is aan het einde van de middag een deel van een metalen wenteltrap van een aanhanger op het wegdek gevallen. Er vielen geen gewonden, maar wegdek en enkele auto's raakten licht beschadigd. Er moest tijdelijk één rijstrook worden afgesloten. Werklui hebben het gevaarte zelf weer op de aanhanger getild en afggevoerd. (Foto's: Koen Jongen)

a6Bepx.JPG

qwNzP0.JPG

9zVEQX.JPG

bKD2es.JPG

7W53DL.JPG

Benthuizen - Een verkeerde beweging tijdens een niesbui zorgde ervoor dat een automobiliste op de N209 aan het einde van de avond de macht over het stuur verloor en op de middenberm een verkeerspaal en een lichtmast omver reed. De bestuurster raakte niet gewond; haar voertuig is afgevoerd. (Foto's: Brian Roeten)

V6ka7z.JPG

xWaRtW.JPG

saaSep.JPG

6j4od0.JPG

BKHP8o.JPG

Woensdag 19 december:

Zoetermeer - Op de A12 richting Den Haag, tussen Zoetermeer en Nootdorp, kwamen vannacht twee auto's met elkaar in botsing. Eén van de auto's kwam hierdoor in tegenovergestelde richting tegen de vangrail te staan. Er vielen geen gewonden. Beide auto's zijn door Vreugdenhil afgevoerd. (Foto's: Sander van den Berg)

w IMG 3274 1

w IMG 3275 1

w IMG 3280

w IMG 3281

Den Haag - Op de Melis Stokelaan kwamen vanavond twee auto's met elkaar in botsing. De aanrijding vond plaats op de rotonde met de Aagje Dekenlaan. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft één inzittende onderzocht in de ambulance. Het slachtoffer is hierna zonder spoed met beenletsel naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

t77OsI.JPG

A1ZbA9.JPG

mhIKXJ.JPG

7Jca1w.JPG

Den Haag - De politie heeft vanavond de brandweer ingeschakeld na het aantreffen van poeder in een complex aan de Breedstraat. De tankautospuit van kazerne Den Haag-Centrum en de officier van dienst brandweer kwamen ter plaatse. Na onderzoek bleek het poeder afkomstig van een poederblusser die door ' lolbroeken' was leeggespoten in het gebouw. (Foto's: Daan van den Ende)

ssCpTX.JPG

mrHNAG.JPG

seCV4V.JPG

JowX3l.JPG

Donderdag 20 december:

Honselersdijk - Vanmiddag zijn twee personenauto's met elkaar in aanrijding gekomen op de Burgemeester Elsenweg/N213. Het ongeval gebeurde voor de stoplichten op de kruising met de Dijkweg. Het ambulancepersoneel heeft meerdere inzittenden onderzocht op verwondingen. Er hoefde niemand voor verdere behandeling vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen opgehaald. (Foto's: Sven Poeze en Fred van der Ende)

KRDHBu.JPG

OoQB8C.JPG

Qu0GhQ.JPG

Fy0hJX.JPG

Vrijdag 21 december:

Den Haag - Een kraanmachinist is zijn dag vanmorgen slecht begonnen. Hij reed op de Zwarteweg namelijk zijn mobiele hijskraan klem onder het Bernhardviaduct. De scahde viel gelukkig mee. (Foto's: Rene Hendriks)

fkFJc7.JPG

3t6SCq.JPG

dcdVJE.JPG

9WfNiJ.JPG

Nootdorp - Een bromfiets en een personenauto kwamen rond één uur vanmiddag met elkaar in bosing op de kruising van de Molenaar Blonkweg en de Gentiaan. De bromfietser, die reed op een authentieke Kreidler, raakte gewond en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Zijn brommer is door een bekende afgevoerd. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

UoMGXF.jpeg

IrcotL.jpeg

KrxaPH.jpeg

LXQv8A.jpeg

GWacGM.jpeg

Zoetermeer - Een scooterrijdster en een personenauto kwamen vanmiddag met elkaar in botsing op de Luxemburglaan. De scooterrijdster is onderzocht in de ambulance, maar is niet vervoerd. (Foto's: Sander van den Berg) 

N8qA1z.JPG

VjAwac.JPG

aXan1S.JPG

eqEXVE.JPG

Den Haag - Vanavond kwamen drie voertuigen met elkaar in aanrijding op de kruising Erasmusweg/Loevesteinlaan. Twee inzittenden raakten lichtgewond en zijn beide naar het ziekenhuis vervoerd. De auto's raakte flink beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf geborgen. Een gedeelte van de kruising was tijdelijk afgesloten. (Foto's: Sam Tang en Vincent Korpel)

FKH3yZ.jpeg

9VdGPy.jpeg

9BmRk9.jpeg

oqKCl7.jpeg

Zaterdag 22 december:

De Lier - Vannacht is een fietsster in het water beland langs het Kralingerpad. Een omstander heeft de vrouw en haar fiets weer op de kant geholpen. De gealarmeerde brandweerduikers bleken niet meer nodig. De vrouw is door het ambulancepersoneel onderzocht. Het is niet bekend of de vrouw naar het ziekenhuis gebracht is. (Foto's: Roy Wolters)

A01PsH.JPG

fHmK12.jpeg

dB5XCJ.jpeg

eBvCzH.JPG

Den Haag - Op de Kneuterdijk is een voetganger vannacht aangereden door een personenauto. De man wilde het kruispunt oversteken in plaats van gebruik te maken van het zebrapad. De man is lelijk ten val gekomen en raakte daarbij gewond. De man is in een vacuümmatras gefixeerd en zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters en Brian Roeten)

AWUZ29.JPG

tNfVqK.jpeg

JXvfQJ.jpeg

pnC1H2.JPG

Voorburg - Op de Prinses Mariannelaan ter hoogte van de Klein Arentsburghstraat vond vanmorgen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bestelbus van een boodschappenservice. Enkele inzittenden van de personenauto zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dejan Jeremic)

JwegPl.jpeg

ifU4A2.JPG

MbUFKw.JPG

Den Haag - Twee auto's kwamen vanmorgen met elkaar in botsing op de kruising Parallelweg/Koningstraat. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht. De Parallelweg was tijdelijk afgesloten als gevolg van het ongeval. (Foto's: Dejan Jeremic)

PQGGxl.JPG

xobvfv.JPG

RV7Fdj.JPG

Zoetermeer - Op de Oostweg/N470 raakte de bestuurder van de zwarte BMW door een onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, en kwam hierbij tot stilstand in een droge greppel. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Ten behoeve van hulp- en bergingswerk werd tijdens het incident één rijstrook afgesloten (Foto's: Ruben van Essen).

lzxgFj.jpeg

MdrCXH.jpeg

Y7bGJM.jpeg

Den Haag- De bestuurder van de Volkswagen schatte vanavond de bocht op de Melis Stokelaan met de Moerweg iets te ruim in. Hierdoor reed hij met zijn voertuig de tramrails op waarna hij in het grind tot stilstand kwam. Als gevolg daarvan stond tramlijn 9 in de richting van Scheveningen enige tijd gestremd. Het voertuig is met vereende krachten uit de grindbak geduwd waarna de stremming was opgeheven. (Foto's: Nick van der Toorn)

DUAbiM.jpeg

Au88WO.JPG

Na0ly1.jpeg

RNCUwm.jpeg

zztulN.jpeg

Zondag 23 December:

Den Haag: Bij een aanrijding tussen een scooter en een personenauto raakte vanmorgen de bestuurder van de scooter gewond. Het ongeval gebeurde op de Westduinweg met de Datheenstraat. De verkeerspolitie heeft kort onderzoek verricht. (Foto's: Nicky Pronk)

4VkMxX.jpeg

EW9TVM.jpeg

xb1YEc.jpeg

Voorburg - Een vrouw is vanmiddag op de Hendrik van Boeijenlaan met haar boodschappentas weggezakt in de modder. De vrouw wilde haar route afsnijden, maar kwam vast te staan in het drassige gebied. De brandweer moest er aan te pas komen om de vrouw te bevrijden. Nadat de voeten schoongespoten waren kon de vrouw haar weg weer vervolgen. (Foto's: Bob van Keulen)

4Rky6f.jpeg

YInNQY.jpeg

TVvgTa.jpeg

2crucZ.jpeg

Zoetermeer - De politie heeft vanavond een meisje uit het water gered. Zij was door onbekende oorzaak in het water aan de Houtsingel terecht gekomen. Zij is op de kant gezet met een deken om haar heen, in afwachting van de ambulancedienst. Deze hebben het meisje in een warme ambulance onderzocht. Niet veel later is zij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ruben van Essen)

MKUndb.jpeg

IeadIJ.jpeg

mckMu4.jpeg

Den Haag - Op de Mauritskade in Den Haag wilde een oudere vrouw de bus halen. Ze kwam hierbij ten val en raakte te water. Haar zoon wist haar weer op het droge te krijgen. De vrouw is met spoed (A1), samen met haar zoon naar het ziekenhuis vervoerd.(Foto's: Ferrie van der Geer)

B8QwZc.jpeg

DEdcIX.jpeg

hYUHSB.jpeg