Nieuwsflits week 22 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 22

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 22 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 27 mei:

Rijswijk - Op het Oude Zwethpad heeft vannacht een bestelwagen in brand gestaan. Voordat de brandweer ter plaatse was, was het voertuig al volledig uitgebrand. De brandweer heeft het voertuig nageblust. (Foto's: Nick van Mourik)

Msfbz3.jpeg

z34gdk.jpeg

Nnbxzc.jpeg

b8t4NA.jpeg

Naaldwijk - In de Mr. Jan Tuningstraat is vanmorgen een personenauto van de weg geraakt en de sloot in gereden. Hulpdiensten werden gealarmeerd, maar de bestuurder was al snel uit de auto en bleef ongedeerd. De auto heeft slechts maar voor een deel in het water geleden. (Foto's: Gabi Gonzalez)

lwSBAY.JPG

q0G9GR.JPG

i2EpVK.JPG

Dinsdag 28 mei:

Rijswijk - Omstreeks één uur kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de Laan van Delfvliet, ter hoogte van de oprit van de A4. De schade was groot en er zijn enkele inzittenden onderzocht. Het is niet bekend of er iemand is vervoerd. (Foto's: Olav Spa)

yBDs8X.JPG

HvKG4q.JPG

8xSdfJ.JPG

fg76NE.JPG

Zoetermeer - Op de kruising Zuidweg/Moeder Teresasingel heeft vanmiddag een éénzijdig ongeval plaatsgevonden. Een automobiliste is met een brommobiel tegen een lichtmast gereden. Door de aanrijding raakte één persoon lichtgewond. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw ter plaatse gecontroleerd op verwondingen en voor verdere behandeling vervoerd naar het ziekenhuis. De brandweer werd gealarmeerd omdat er mogelijk brand ontstaan was. Hier bleek echter geen sprake van. (Foto's: Roy Wolters)

lgWTV5.JPG

IOeLjN.JPG

rfO4lS.JPG

rQ3ZLH.JPG

YwSRQd.JPG

Den Haag- Op de Kortenaerkade, tegenover de koninklijke stallen raakte door een nog onbekende oorzaak een persoon te water. Een omstander alsmede een beambte van de Koninklijke Marechaussee wisten de persoon boven water te houden, waarna deze door de brandweer en politie uit het water is gehaald. Het slachtoffer is in de ambulance onderzocht op eventuele verwondingen.

KGFb7M.jpeg

2xNvUK.jpeg

6ghVIW.jpeg

WkcHPp.jpeg

Woensdag 29 mei:

Zoetermeer - Bij een bedrijfsongeval in de bioscoop aan het Ooswaarts is vanmorgen een persoon zwaargewond geraakt. Volgens onbevestigde berichten zou iemand van hoogte zijn gevallen. Behalve de ambulancedienst kwamen ook de traumahelikopter met het MMT en de brandweer ter plaatse. Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis in Den Haag. De arts van het MMT is met de ambulande meegereden. (Foto's: Brian Roeten)

pcG07j.jpeg

EnRIOM.jpeg

FpKMdG.jpeg

fuw9F6.jpeg

Zoetermeer - Zeker niet voor de eerste keer (en wij denken ook niet voor het laatst) is vanmiddag een vrachtwagen klem komen te staan onder het viaduct aan de Parkdreef. Het is kennelijk niet voor iedere bestuurder duidelijk wat de maximum doorrijhoogte daar is (alhoewel duidelijk staat aangegeven) of hoe hoog het eigen voertuig is. (Foto's: Marcel Hillebrand en Marc)

c3KMIO.jpeg

wSJmmY.JPG

8sJQUt.JPG

ah5LhT.JPG

RLEu0C.JPG

Donderdag 30 mei:

Den Haag- De ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team werden vannacht gealarmeerd vanwege een medische noodsituatie op het Laagveen. Omstanders troffen een gewonde persoon op straat aan die vermoedelijk vanaf de derde verdieping van een appartement was gevallen of gesprongen. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd, waarna deze met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

WyOFbr.JPG

tVuidF.JPG

xj7VSc.jpeg

's-Gravenzande- Op de van Berckenrodelaan nam de bestuurder van een personenauto de bocht te krap, waarna het voertuig op zijn kant in het water terecht kwam. De bestuurder kon zelfstandig uit het voertuig komen. Bij het ongeval raakte niemand gewond. (Foto's: Nick van der Toorn)

Zz46li.jpeg

ID9e3j.JPG

DB31tK.JPG

Zoetermeer - De bestuurder van een bestelwagen is vanmorgen op het Prinses Maximaplein door onbekende oorzaak van de weg geraakt en is vevrolgens tegen de paal van een reclamebord gebotst. De bestuurder van het voertuig is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Pascal Kuster)

2J4aJH.jpeg

HZCGtZ.jpeg

gMjniA.jpeg

Pijnacker - De brandweer werd er vanmiddag bij gehaald toen er een koe in een sloot bleek te liggen aan de Oude Leedeweg. De boer gaf echter aan het klusje zelf wel te kunnen klaren en dat klopte; binnen no time was koe Clara 6 weer op het droge! (Foto's: Olav Spa en Jim Scheffers)

dzGg3V.JPG

BFXz32.JPG

OyJHtT.JPG

aCCM6k.jpeg

PZIlt2.JPG

ZPashA.jpeg

Den Haag - Een snoodaard die dacht dat ie wel even 'proletarisch' kon winkelen in een filiaal van de Spar aan de Bezuidenhoutseweg, kwam van een koude kermis thuis. Hij werd vanmiddag door eendrachtige samenwerking tussen Spar-personeel en politie heel snel in de kraag gevat. Hij zit nu op het bureau zijn zonden te overdenken. (Foto's: Sebastiaan Barel)

1LpzkY.JPG

Dzxzmn.JPG

JwU6Bs.JPG

GeET00.JPG

Den Haag - Een scooterrijder botste vanmiddag op het fietspad van de Oude Haagweg met een afslaand busje en raakte gewond. De scooterrijder is in de ambulande onderzocht en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

vYP5Po.jpeg

VDu3eX.jpeg

Vrijdag 31 mei:

Den Haag - Politie, brandweer en ambulancedienst werden rond half één met spoed naar de Neherkade gestuurd, alwaar er iemand in het water zou liggen. Na enige tijd zoeken bleek er van een drenkeling geen sprake. Wel werden op enkele aangemeerde bootjes twee personen gevonden die daar lagen te slapen. Zij zijn vervolgens weggestuurd. (Foto's: Danny Botman en Olav Spa)

PaX0i8.JPG

G7ls4v.JPG

C52jAa.JPG

OMRD3o.JPG

97M6IG.JPG

Jad9C5.JPG

Wateringen - Op de Poeldijkseweg vond aan het begin van de middag een kop-staart aanrijding plaats waarbij drie auto's waren betrokken. Eén inzittende is als gevolg van het ongeval zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer is ook ter plaatse geweest, om enkele accupolen los te koppelen. Het ongeval zorgde voor een flinke file. (Foto's: Nick van Mourik)

X70U39.jpeg

U5eB6z.jpeg

mX7Uxo.jpeg

e8mMG6.jpeg

9CaMGF.jpeg

Bleiswijk - Vanavond vond op de Groendalseweg, op de kruising met de Overbuurtseweg, een aanrijding plaats tussen een auto en een motor. De motorrijder raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De automoboilist moest zoals gewoonlijk blazen en daaruit bleek dat hij gesdronken had; hij moest mee naar het bureau. (Foto's: Olav Spa)

in8JRs.jpeg

qoozG4.jpeg

zIKPav.jpeg

ed07VQ.jpeg

IweVpw.jpeg

jKlBQ5.jpeg

Zaterdag 1 juni:

Rijswijk - In een portiekwoning aan de Karel Doormanlaan is vannacht een brandje geweest. Bewoners konden op tijd hun woning verlaten. Eén van de bewoners kon een huisdier (een konijn) ook nog redden. Er is een aantal personen gecontroleerd op rookinhalatie. Niemand hoefde naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van Mourik)

4fH87Z.jpeg

7AJtDu.jpeg

IAmZcN.jpeg

Den Haag - De anbulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden vanmorgen rond half twaalf gealarmeerd voor een medische noodsituatie van een kindje in een woning aan de Zwolsestraat. De traumahelikopter is op het 'boetstersveld' geland. Het kindje is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Nicky Pronk)

2p9Iez.jpeg

nYHaT8.jpeg

FdmU8A.jpeg

xpsoJQ.jpeg

g4cUDK.jpeg

Den Haag - Omstreeks half drie vanmiddag is brand ontstaan in de keuken van een woning aan de Houtrustweg. De woning liep hierbij flinke schade op, maar er raakte niemand gewond. De brandweer zette de bemanning van twee tankautospuiten in en schaalde daarom op naar 'middelbrand'. De brand was echter snel onder controle. Er is een hamster uit de woning gehaald. Omliggende woningen zijn door de brandweer gecontroleerd. Stichting Salvage zal de bewoners ondersteunen bij de afhandeling van de schade. (Foto's: Rick Jan van Dijk en Nicky Pronk)

OTgtTF.jpeg

vCUZuw.jpeg

SvGPzm.jpeg

D2TkJO.jpeg

Pc5FoL.jpeg

NWDAZA.jpeg

Schipluiden - Op de Zuidkade is vanmiddag een man met zijn snorscooter onderuit gegaan. De snorscooter van de man raakte na de val bijna te water. Een 'behulpzame' voorbijganger heeft de man geholpen. Een ambulance heeft de bestuurder nagekeken. (Foto's: Nick van Mourik)

UdLRbj.jpeg

xJpC04.jpeg

4RiXTn.jpeg

DsMEIo.jpeg

Den Haag - Een automobilist die in de Zwolsestraat wegreed uit parkeerstand, had vanavond klaarblijkelijk de naderende personenauto niet gezien, want er ontstond een aanrijding. Daarbij heeft de wegrijdende auto ook nog een geparkeerde auto geraakt. Totaal drie auto's met schade dus. Eén inzittende is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. De eerste twee auto's zijn door berger Vreugdenhil afgevoerd. De politie heeft op de geparkeerde auto een briefje voor de bestuurder achtergelaten. (Foto's: Sebastiaan Barel en Herman van der Woude)

aIBz6W.JPG

3D9gVV.jpeg

m6K8jg.JPG

Nro3Js.JPG

fsBqZZ.JPG

3iiphE.JPG

Voorburg - De tankautospuit van kazerne Leidschendam-Voorburg werd vanavond rond kwart over elf naar de Prinses Irenelaan gestuurd voor 'nacontrole' in een woning waar een brandje was geweest. De brandweer heeft geholpen met het ventileren van de woning. Een bewoonster had rook ingeademd en is na verzoring in de ambulance, zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Sebastiaan Barel en Herman van der Woude)

SHrprD.JPG

SwtrAZ.JPG

uXuwN0.JPG

rLGefU.JPG

Zondag 2 juni:

Den Haag - De brandweer kreeg om even voor één uur vannacht de melding van een voertuigbrand aan het Trekvlietplein. Toen de tankautospuit van kazerne Laak ter plaatse kwam, bleek er brand te zijn in een aldaar geparkeerde rolstoelbus. De brandweer heeft de brand snel weten te blussen, maar er was veel schade. Er wordt onderzocht hoe de brand kan zijn ontstaan. (Foto's: Danny Botman)

592fiH.JPG

IHIrUR.JPG

GchnzL.JPG

rbSnL6.JPG

Cbgdwh.JPG

Den Haag - Vanmiddag om even voor half één is er brand ontstaan bij het klussen aan een woning aan de Withuysstraat. Vermoedleijk is er iets mis gegaan bij het afbranden van verf. De brandweer was snel ter plaatse. Om er zeker van te zijn dat de brand niet in het dak was geslagen, zijn enkele dakdelen verwijderd. (Foto's: Sander Paardekoooper)

Gv9F6i.JPG

QiFakl.JPG

0rfX4n.JPG

gljIHX.JPG

DvZojT.JPG

HvBD8F.JPG

Wassenaar - Op de Katwijkseweg kwamen vanmiddag twee auto's met elkaar in botsing, een zogenaamde 'kop-staart botsing'. Eén inzittende is onderzocht door het ambulancepersoneel maar niet vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

z9gxsk.JPG

Og56VE.JPG

d6avM5.JPG

mSZAmu.JPG

Delft - In de Crameringstraat in Delft is brand gesticht bij een balkon. De politie doet onderzoek. (Foto's: Daan van den Ende)

oE1ZEc.JPG

NMdOzR.JPG

qkmdBR.JPG

lkXcsw.JPG

6wGbqp.JPG

X5Yaz3.JPG

2r7fbq.JPG

l6V3sA.JPG

zD1Z4V.JPG

t9Q1gQ.JPG

pj4EpO.JPG

QVhvty.JPG

Den Haag - Een kindje is vanavond gewond geraakt bij een val van hoogte in/bij een woning aan het Boedapestplein. Behalve de ambulancedienst is ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ter plaatse geweest. Het kindje is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Het MMT is verder gevlogen naar een volgende opdracht in Zeeland. (Foto's: Tim de Kleijn)

5Btjvs.jpeg

tIfEax.jpeg

Yndaxq.jpeg

nLovOA.jpeg

<p><img src="/images/2019/06/03-Gallery/Incident-10816/oE1ZEc.JPG" alt="oE1ZEc.JPG" /></p><p><img src="/images/2019/06/03-Gallery/Incident-10816/NMdOzR.JPG" alt="NMdOzR.JPG" /></p><p><img src="/images/2019/06/03-Gallery/Incident-10816/qkmdBR.JPG" alt="qkmdBR.JPG" /></p><p><img src="/images/2019/06/03-Gallery/Incident-10816/lkXcsw.JPG" alt="lkXcsw.JPG" /></p><p><img src="/images/2019/06/03-Gallery/Incident-10816/6wGbqp.JPG" alt="6wGbqp.JPG" /></p><p><img src="/images/2019/06/03-Gallery/Incident-10816/X5Yaz3.JPG" alt="X5Yaz3.JPG" /></p><p><img src="/images/2019/06/03-Gallery/Incident-10816/2r7fbq.JPG" alt="2r7fbq.JPG" /></p><p><img src="/images/2019/06/03-Gallery/Incident-10816/l6V3sA.JPG" alt="l6V3sA.JPG" /></p><p><img src="/images/2019/06/03-Gallery/Incident-10816/zD1Z4V.JPG" alt="zD1Z4V.JPG" /></p><p><img src="/images/2019/06/03-Gallery/Incident-10816/t9Q1gQ.JPG" alt="t9Q1gQ.JPG" /></p><p><img src="/images/2019/06/03-Gallery/Incident-10816/pj4EpO.JPG" alt="pj4EpO.JPG" /></p><p><img src="/images/2019/06/03-Gallery/Incident-10816/QVhvty.JPG" alt="QVhvty.JPG" /></p>