Nieuwsflits week 41

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 41 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 7 oktober:

Den Haag - Een voetganger werd aan het einde van de middag aangereden door een bestelbus op de kruising van de Stadhouderslaan met de Cornelis de Wittlaan. De voetganger is onderzocht door het ambulancepersoneel en is daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood)

NHaMeI.jpeg

1pWzCs.jpeg

QHH0E2.jpeg

FsP6Cf.jpeg

Dinsdag 8 oktober:

Den Haag - Op de Sir Winston Churchilllaan is bij de rotonde een scooter aangereden door een auto. De bestuurder van de scooter is door het ambulancepersoneel nagekeken in de ambulance. De Sir Winston Churchilllaan was een tijd afgesloten vanaf de Schaapweg in de richting van het Westland. (Foto's: Nick van Mourik)

IU38Wo.jpeg

TL1tRv.jpeg

1uaoJ7.jpeg

am8fp3.jpeg

Woensdag 9 oktober:

Den Haag - Veel schade vanmorgen rond elf uur, bij een aanrijding tussen een bestelbus en een personenauto op de Van Alkemadelaan, ter hoogte van de van Montfoortlaan. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar voor zover bekend is er niemand vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

FPsxeV.JPG

HnZIKo.JPG

zgNg7n.JPG

5ABidj.JPG

Ll02so.JPG

Den Haag - In de Waldorpstraat, ter hoogte van het Tango tankstation, werd vanmorgen een scooterrijder aangereden door een automobilist. Dat is op die plek zeker niet de eerste keer. De scooterrijder is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

Q8KQbN.JPG

sLC0Kw.JPG

4pKfkK.JPG

Donderdag 10 oktober:

Den Haag - Vanmiddag rond twee uur is op de Houtrustweg een scooterrijder aangereden door een afslaande auto. De scooterrijder raakte hierdoor gewond. Hij is in de ambulance verzorgd en is daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood)

c3av4e.jpeg

g401q1.jpeg

EFE1c0.jpeg

Vrijdag 11 oktober:

Den Haag - Een personenauto en een voertuig van een beveiligingsbedrijf kwamen vanavond rond kwart voor acht met elkaar in botsing op de kruising van de Meppelweg en de Maartensdijklaan. Er is een ambulance ter plaatse geweest om één of meerdere inzittenden te onderzoeken. (Foto's: Nick van Mourik)

tYyJ22.jpeg

im7g1r.jpeg

RLXS9e.jpeg

tDdUYq.jpeg

5YQ8VN.jpeg

Zaterdag 12 oktober:

Den Haag - Vanavond rond tien uur belandde een scooterrijdster met haar scooter op de Utrechtsebaan 'stad uit'. Daar kreg zij ook nog eens pech met haar vervoermiddel. Voorbijgangers hebben hun voertuig achter de scooter gezet en de politie verwittigd. de politie heeft de scooter afgevoerd met een vrachtwagen en de scooterrrijdster heeft een lift gekrgen. Vanwege dit gebeuren was één rijstrook richting Utrecht enige tijd afgesloten. En nee, de Utrechtsebaan is streng verboden terrein voor fietsers en scooters. (Foto's: Nick van Mourik)

PJ508t.jpeg

CsVuDx.jpeg

FpPGAi.jpeg

xBQKgX.jpeg

R3oKvc.jpeg

Zaterdag 12 oktober:

Naaldwijk - Op de kuising van de Secretaris Verhoeffweg met het Patijnenburg is vanmiddag een scooterrijder aangereden door een auto. De scooterrijder is door het ambulancepersoneel verzorgd. Het is niet bekend of hij naar het ziekenhuis is vervoerd. De scooterrijder kwam waarschijnlijk vanaf het naastgelegen fietspad de weg op rijden, en zag daarbij de aankomende auto over het hoofd. (Foto's: Peter Botman)

w peter1

w peter2

w peter3

Zondag 13 oktober:

Pijnacker - Op de Tuindersweg is de bestuurder van een bestelwagen vanmiddag de macht over het stuur verloren, van de weg geraakt en in een rietkraag beland. De inzittenden konden het voertuig veilig verlaten. Berger Vreugdenhil heeft de auto geborgen en afgevoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

4TWSgh.jpeg

XX3Pnj.jpeg

JzBuZV.jpeg

mDgXPO.jpeg

's-Gravenzande - Op de Nieuwlandsedijk is vanmiddag een man met zijn scootmobiel van de dijk gereden en in het water terecht gekomen. Voorbijgangers hebben geholpen om de man weer op de kant te krijgen. De man raakte niet gewond en was licht onderkoeld. Hij is even in de ambulance onderzocht. De brandweer heeft de scootmobiel uit het water gehaald. (Foto's: Fred van der Ende)

z5tsaN.jpeg

tWaYPi.jpeg

K0zQZe.jpeg

gA9Otu.jpeg

Den Haag - Op de Van Stolkweg werd vanavond een een scooterrijder aangereden door een auto behorende tot het Corps Diplomatique. De scooterrijder is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. ( Foto's: Dean de Bood) 

mFODLC.jpeg

9fr2dv.jpeg

IfchVZ.jpeg

uAZu1H.jpeg

k8XI0K.jpeg

tN549P.jpeg