Nieuwsflits week 16 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 16

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 16 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 13 april:

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmorgen ingezet voor een medische noodsituatie aan de Constance Gelderblomlaan. De brandweer is ter plaatse geweest voor het afhijsen van de patiënt. (Foto's: Benjamin)

GOujk2.jpeg

8G8T43.jpeg

Naaldwijk - De brandweer heeft vanmiddag een flinke tak uit de vaart aan de Sweelinckstraat gehaald. De tak was recentelijk afgebroken en daardoor werd het scheepvaartverkeer gehinderd. (Foto's: Lucien de Vries)

w1taGM.jpeg

cIDssM.jpeg

XAOUlP.jpeg

SWRpFU.jpeg

Leidschendam - Enkele jongedames, die op de Ruysdaellaan met een drone in de weer waren, zagen tot hun afgrijzen dat deze hoog in een boom strandde. De brandweer heeft de hand over het hart gestreken en met behulp van de hoogwerker van kazerne Leidschendam-Voorburg is de drone uit de boom gevist. (Foto's: Sebastiaan Barel)

WJSLAR.jpeg

LGvTMD.jpeg

mQicOX.JPG

qxk3R6.JPG

erClyY.jpeg

Dinsdag 14 april:

Zoetermeer - Op de Middelweg/N206 is aan het einde van de middag een auto van de weg geraakt en in een slootje terecht gekomen. Er raakte bij dit ongeval niemand gewond. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het slootje getakeld. (Foto's: Sander van den Berg)

B65yOo.jpeg

8l1MLh.jpeg

Xcdg4s.jpeg

Woensdag 15 april:

Pijnacker - Vanavond om even voor half acht zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Komkommerweg met de Schimmelpenninck van der Oyeweg. Beide auto's liepen veel schade op. Er is één inzittende in de ambulance onderzocht, maar die hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Olav Spa)

MpeBPH.jpeg

G6x9Iv.jpeg

HudvqP.jpeg

Os5x46.jpeg

Den Haag - Omstreeks half elf vanavond kwamen een auto en een scooter met elkaar in botsing op de Paul Krugerlaan. De scooterrijder liep letsel op aan zijn been en is onderzocht door het ambulancepersoneel. Hierna is hij vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Mushab Ciftci)

0PqXOl.jpeg

TbzJY4.jpeg

eo3nIp.jpeg

Donderdag 16 april:

Den Haag- De brandweer moest vanavond naar de Wijnand Nuyenstraat wegens een brand in de woning. Bij aankomst van de brandweer was de brand reeds geblust. De woning is geventileerd door middel van een overdruk ventilator. Door de ambulancedienst zijn twee personen nagekeken in verband met mogelijke rookinhalatie. (Foto's: Nick van Mourik)

iAcHC9.jpeg

9cGhkl.jpeg

k6luE1.jpeg

Den Haag - Vanavond rond elf uur zijn een auto en een scooter met elkaar in botsing gekomen op het Jan van Riebeekplein. De scooterrijder is door het ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Gabi Gonzalez)

31sKUc.jpeg

C8KmIc.jpeg

MZCiE2.jpeg

x0oyKc.JPG

Vrijdag 17 april:

Poeldijk- Op de N211/Nieuweweg vond vanmiddag een ongeval plaats tussen een scooter en een personenauto. De bestuurder van de scooter werd in de ambulance onderzocht op evenetuele verwondingen, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

ECdsdW.JPG

z65u3U.JPG

OgNvF4.JPG

Den Haag- Aanrijding op de Stadhouderslaan in Den Haag, gelukkig valt het allemaal erg mee en hoeft het slachtoffer niet naar het ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood)

2JbbmU.jpeg

qROMqq.jpeg

aLyyTh.jpeg

Zaterdag 18 april:

Den Haag- Op de Houtrustweg met de Sportlaan vond vanmiddag een ongeval plaats tussen een personenauto en een scooter. De bestuurster van de scooter is in de ambulance nagekeken op eventuele verwondingen. (Foto's: Dean de Bood)

bIeMTW.jpeg

3MM8sU.jpeg

SnqOIg.jpeg

nQkpW3.jpeg

Zondag 19 april:

Den Haag - Op de kruising van de Palestrinaweg met de Léharstraat kwamen vanmiddag een bestelwagen en een personenauto met elkaar in botsing. Er vielen hierbij geen gewonden. Een jongetje die in de personenautoi zat, was best wel geschrokken en mocht als 'troost' op het blaasapparaat van de politie blazen. Agenten hebben nog geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. (Foto's: Brian Roeten)

Yhq2Um.jpeg

btjSg6.jpeg

UxmsOD.jpeg

xpfnEV.jpeg