Vrouw mishandeld en zwaargewond achtergelaten in bosjes langs de Parallelweg | Regio15.nl

Vrouw mishandeld en zwaargewond achtergelaten in bosjes langs de Parallelweg

Den Haag - Vrijdagochtend hebben de hulpdiensten een zwaargewonde vrouw aangetroffen langs de Parallelweg. 


Een woordvoerder van de Politie Den Haag laat weten dat er omstreeks 05:00 uur een vrouw met ernstig letsel is aangetroffen. Personeel van de ambulancedienst heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd.

Agenten die ter plaatse kwamen hebben direct een Plaats Delict (PD) afgezet. Vanwege het onderzoek is de hele Parallelweg in beide richtingen afgesloten tussen de Wouwermanstraat en de Vaillantlaan. Verkeersregelaars zijn ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.  

Rechercheurs en medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) kwamen ter plaatse en hebben een uitgebreid onderzoek gestart. Er zijn onder andere pylonnen neergezet om sporen veilig te stellen. 

Er is vooralsnog niemand aangehouden. Een woordvoerder van de Politie Den Haag laat weten dat er gezocht wordt naar getuigen. In verband met deze zaak zijn politieagenten naarstig op zoek naar een licht getinte man van 1.75-1.80 meter lang. Hij heeft een gezet postuur en een buikje. Vrijdagochtend omstreeks 11:11 uur werd er een burgernet bericht uitgestuurd. 

De politie heeft tot ruim 14:30 uur onderzoek gedaan op de locatie. De vrouw zou onder andere mishandeld zijn

Update 18.15 uur: kijk hier voor het persbericht van de politie. Het blijkt te gaan om een zware mishandeling.

Update 15 januari: de politie heeft afgelopen zondag een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden als verdachte van de zware mishandeling.

Update 29 april: tijdens de pro-formazitting bleek dat de, inmiddels 31-jarige man, wordt verdacht van zware mishandeling en verkrachting. De Politie Den Haag wilde dit eerder, op meermaals vragen van de redactie van deze website niet bevestigen. De 31-jarige man uit Bulgarije blijft voorlopig vastzitten. De zaak gaat op 11 juli verder. 

Beeld: Donny Kooistra

0xZp0q.JPG

YxueqC.JPG

d3dOhP.JPG

B3ujTy.JPG

wJ31Ig.JPG

zkdPiy.JPG

xsjE1b.JPG

w4sGhG.JPG

0L8F75.JPG

YbNwx9.JPG

CTZRiZ.JPG

4Z8dkM.JPG

01ljwb.JPG